ASUS ROG XQ259CS monitör alınır mı?

şimdi anladım dark boostu hocam kapatmam lazım yani? ya da kaçıncı levelde bırakmalıyım?

İşte hocam varsayılan diye bir seçenek yok o yüzden dedim.

Demek istediğim hiç dokunmayın bu kısımlara. Kutudan çıktığı halde sallıyorum 2.2 yazıyorsa 2.4 veya 1.8 yapmayın. Level 4 ise level 4'te kalsın gibi. Tepki süresi, parlaklık ve G-SYNC ayarları hariç stok halde bırakın monitörü.

Demek istediğim hiç dokunmayın bu kısımlara. Kutudan çıktığı halde sallıyorum 2.2 yazıyorsa 2.4 veya 1.8 yapmayın. Level 4 ise level 4'te kalsın gibi.
okey hocm ama sanırım o özelligi kapatınca daha iyi gözüme geldi gibi teşekkürler.

Okey hocm ama sanırım o özelligi kapatınca daha iyi gözüme geldi gibi teşekkürler.

Monitörlerde bulunan özelliklerin hemen hemen hepsi dandik, pazarlama amaçlı koyulur. Spesifik modellerde bazı ayarlar işe yarıyor sadece. PG248qp de mesela ELMB açılmalı, bu monitörde ise kapalı kalmalı. PG248Qp'nin ELMB ayarı iyi çalışıyor çünkü.

doğrudur ama almasamıydım diye düşündürdü yinede aliteli oldugunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…