celalistşengörist Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.558 14 Ağustos 2021 #11 Ray Kurzweil dedi: Kasa kalitesi olarak bu fiyat bandındaki en kaliteli model. Ama işte 14". Genişletmek için tıkla... Hocam çok mu küçük gelir ki? Günde en fazla 3 saat oynuyorum çok Hardcore bir oyuncu değilim.
Ray Kurzweil dedi: Kasa kalitesi olarak bu fiyat bandındaki en kaliteli model. Ama işte 14". Genişletmek için tıkla... Hocam çok mu küçük gelir ki? Günde en fazla 3 saat oynuyorum çok Hardcore bir oyuncu değilim.
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #12 celalistşengörist dedi: Hocam çok mu küçük gelir ki? Günde en fazla 3 saat oynuyorum çok Hardcore bir oyuncu değilim. Genişletmek için tıkla... Bence çok küçük. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
celalistşengörist dedi: Hocam çok mu küçük gelir ki? Günde en fazla 3 saat oynuyorum çok Hardcore bir oyuncu değilim. Genişletmek için tıkla... Bence çok küçük. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
celalistşengörist Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.558 14 Ağustos 2021 #13 Ray Kurzweil dedi: Bence çok küçük. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler gidip mağazada görmem lazım.
Ray Kurzweil dedi: Bence çok küçük. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler gidip mağazada görmem lazım.