ASUS ROG Zephyrus ekran kartı kullanmıyor

144Hzyi suan AMD'den alıyorum onu da çözemedim.

Dunyam yıkıldı . Minecraftta veya CSGO oynarken kullanamayacak mıyım 1650'yi?
Niye dünyanız yıkıldı? Minecraft zaten çok basic bi oyun 144 fps yi alıyorsanız sıkıntı yok. Cs go da 144+ fps alırsınız her türlü.

Başka bir monitöre bağlamış olabilir. Burada yüzdelik kullanım göremedim. O yüzden direk 1650 kullanıyor diyemem.

144Hz'yi şu an AMD'den alıyorum onu da çözemedim.

Dunyam yıkıldı . Minecraft'ta veya CS:GO oynarken kullanamayacak mıyım 1650'yi?

Hayır hocam tabii ki kullanıyorsunuz ama işlemciniz ilk önce Intel UHD'ye güç verip sonra GeForce kartınıza gücü veriyor konuyla alakasız bence MUX şu an.

Hayır hocam tabii ki kullanıyorsunuz ama işlemciniz ilk önce Intel UHD'ye güç verip sonra GeForce kartınıza gücü veriyor konuyla alakasız bence MUX şu an.
Hocam suan 144hzyi de alamıyorum nvididan normal mi? AMD ile almam?

@messinicocugu hocam senin bilgin var mı vallahi kaynar sular döküldü başımdan aşağıya.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Böyle bir ayar yok mu hocam? varsa Açacağınız oyunu üstte ki seçeneğe basıp açıp deneyiniz.

Böyle bir ayar yok mu hocam? varsa Açacağınız oyunu üstte ki seçeneğe basıp açıp deneyiniz.
Eğer yoksa NVIDIA Denetim masasına girip üstte ki Masaüstü seçeneğine basıp aktif edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…