I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.603 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Kasım 2022 #21 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1562484 Böyle bir ayar yok mu hocam? varsa Açacağınız oyunu üstte ki seçeneğe basıp açıp deneyiniz. Eğer yoksa NVIDIA Denetim masasına girip üstte ki Masaüstü seçeneğine basıp aktif edebilirsiniz. Eki Görüntüle 1562485 Genişletmek için tıkla... Bilgisayara gectigimde iletecegim olup olmadigini.
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1562484 Böyle bir ayar yok mu hocam? varsa Açacağınız oyunu üstte ki seçeneğe basıp açıp deneyiniz. Eğer yoksa NVIDIA Denetim masasına girip üstte ki Masaüstü seçeneğine basıp aktif edebilirsiniz. Eki Görüntüle 1562485 Genişletmek için tıkla... Bilgisayara gectigimde iletecegim olup olmadigini.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 4 Kasım 2022 #22 imgenius dedi: Hocam suan 144hzyi de alamıyorum nvididan normal mi? AMD ile almam? Eki Görüntüle 1562439 @messinicocugu hocam senin bilgin var mı vallahi kaynar sular döküldü başımdan aşağıya. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopların ekranı dahili ekran kartına bağlıdır bende de öyle herkeste öyle lütfen kasılmayın. FPS sorununuza gelirsek GeForce Experience'nin son sürüm driveri bozuk silip 522.25 sürümü var onu yükleyip denerseniz iyi olur. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
imgenius dedi: Hocam suan 144hzyi de alamıyorum nvididan normal mi? AMD ile almam? Eki Görüntüle 1562439 @messinicocugu hocam senin bilgin var mı vallahi kaynar sular döküldü başımdan aşağıya. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopların ekranı dahili ekran kartına bağlıdır bende de öyle herkeste öyle lütfen kasılmayın. FPS sorununuza gelirsek GeForce Experience'nin son sürüm driveri bozuk silip 522.25 sürümü var onu yükleyip denerseniz iyi olur. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com