ASUS ROG Zephyrus G14 2024 alınır mı?

melih999111

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben lise 2.sınıf öğrencisiyim okul için ve oyun için kullanmam lazım
Orta oyunlar oynuyorum ve ders çalışıyorum bunun için bu PC'yi buldum.
Ekranı mükemmel, kasası iyi ve yapay zekası var ben daha önce 14 inch kasada Sony Vaio Ultrabook kullandım.
Ondan dolayı da bir yakınlığım var tek sorum ben bu PC'yi okul ve ders için en az 6-8 yıl kullana bitirmişim?
Ve oyun içinde 3-4 performans düşmeden kullanabilir miyim 16 GB RAM yeter mi? Tek merakım bu.
Uzun yıllar götürür mü sizce? 62 bin TL değer mi?

Cevaplarınızı bekliyorum

Daha önce Lenovo V14 kullanmıştım ve alışınca 15.6 inç laptop kullanmak istemiyorsunuz, bir eski seriye niyetim vardı fakat bütçeden alamadım. Yeni serinin ise en büyük eksisi RAM upgrade'ine tamamen kapalı olması ki 16 GB RAM'in uzun vadede pek şansı kalmadı, en azından bu tarz bir cihazda. Eski Zephyrus'larda en azından 1 tane boşta RAM slotu oluyordu, bu modelde tamamen gömülü RAM olduğu için en azından 32 GB standart olsaydı.

Zephyrus serisi çok güzel bende G16 2023 kullanıyorum fakat fiyatları çok tuzlu. Sadece mobilite içinse 62k vermek çok saçma.

Zephyrus serisi çok güzel bende G16 2023 kullanıyorum fakat fiyatları çok tuzlu. Sadece mobilite içinse 62K vermek çok saçma.

Ben zaten senin kullandığın modelide düşünüyorum fakat inceleme yok aga
Senin laptopunda herhangi bir sorun oldu mu? Yoksa onu 39k ya alabilirim.

Ben zaten senin kullandığın modelide düşünüyorum fakat inceleme yok aga
Senin laptopunda herhangi bir sorun oldu mu? Yoksa onu 39k ya alabilirim.
Valla şöyle bir şey oldu indirimdeyken aldım, 1 ay kullandıktan sonra ekranda 1 tane stuck pixel oluştu bende rahatsız etmiyor diye iadeyle vs. uğraşmadım. Onun haricinde memnunum şuanlık sadece masa başında kullanıyorum fakat ileride hafifliğinden dolayı bayağı bir rahatlatacak beni.

OLED ekran, taşıma özgürlüğü ve batarya önceliğiniz ise en iyi model bu. Performans arıyorsanız tabii ki değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…