S SMDKSNGR Picopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #61 Anladım hayırlısı olsun. İyi akşamlar.
K kazee Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #62 SMDKSNGR dedi: Anladım hayırlısı olsun. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, iyi akşamlar.
SMDKSNGR dedi: Anladım hayırlısı olsun. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, iyi akşamlar.
FEDUX Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 857 Makaleler 2 Çözümler 4 19 Şubat 2024 #63 Teccno dedi: asla alma Genişletmek için tıkla... neden?
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 19 Şubat 2024 #64 FEDUX dedi: neden? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FEDUX dedi: neden? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
almora9 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #65 hala kullanıyorum. gayet iyi.
Akarulez Hectopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 1.117 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri 4070S R5 7500F 16*2GB CORSAIR DDR5 1TB NVME Dell G2724D Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Reklamcılık - Medya Planlama Uzmanı 21 Şubat 2024 #66 Teccno dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Asus'un genel olarak QC sorunları çok var bu sene, hiçbir modeline yaklaşmamak lazım.
Teccno dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Asus'un genel olarak QC sorunları çok var bu sene, hiçbir modeline yaklaşmamak lazım.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 21 Şubat 2024 #67 Akarulez dedi: Asus'un genel olarak QC sorunları çok var bu sene, hiçbir modeline yaklaşmamak lazım. Genişletmek için tıkla... ben asusu mahkemeye verdim. cihaz değişimi bile aldım. Asusa yaklaşılmaz cidden. HP ve lenovo devam.
Akarulez dedi: Asus'un genel olarak QC sorunları çok var bu sene, hiçbir modeline yaklaşmamak lazım. Genişletmek için tıkla... ben asusu mahkemeye verdim. cihaz değişimi bile aldım. Asusa yaklaşılmaz cidden. HP ve lenovo devam.
Akarulez Hectopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 1.117 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri 4070S R5 7500F 16*2GB CORSAIR DDR5 1TB NVME Dell G2724D Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Reklamcılık - Medya Planlama Uzmanı 21 Şubat 2024 #68 Teccno dedi: ben asusu mahkemeye verdim. cihaz değişimi bile aldım. Asusa yaklaşılmaz cidden. HP ve lenovo devam. Genişletmek için tıkla... Keşke Legion Pro 7i'ler ucuza satılsa ülkemizde de. 120'den başlıyor 4090'lısı, gerçekten çok pahalı.
Teccno dedi: ben asusu mahkemeye verdim. cihaz değişimi bile aldım. Asusa yaklaşılmaz cidden. HP ve lenovo devam. Genişletmek için tıkla... Keşke Legion Pro 7i'ler ucuza satılsa ülkemizde de. 120'den başlıyor 4090'lısı, gerçekten çok pahalı.