ASUS ROG Zephyrus G14 Aralıklarla takılıyor

Ftugay

Hectopat
Daha fazla  
ASUS ROG Zephyrus Notebook'umda 5 dakika aralıklarla ya da herhangi bir program veya sekme açtığımda ekten 5-10 saniye takılıyor ve kasıyor. Temiz kurulum yapmama rağmen bu sorun hala düzelmedi. Sorun neden kaynaklanabilir? Donanımsal bir sorun olma şansı var mı? Garantisi olmadığından dolayı bir değişiklikte fiyat konusunda kafamda soru işaretleri var sorunu çözmeye veya fiyat bilgisi konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Sıcaklık değerlerine baktınız mı? Anlık olarak ısındığı için yapabilir bir temizlik yapın.
Windows açıldığı gibi direkt sorun başlıyor sıcaklık değerleri normalken. Ama bıos ekranında bu sorunu yaşamadım. Donanımsal bir sorun olsaydı eğer BIOS ekranında da sorun oluşur muydu? (Bıos Güncel)

Intel veya AMD kartı kullanıyosan bundan yapabilir. Armoury Crate varsa oradan Ultimate ayarı seç veya BIOS'tan grafik ayarını dGPU yap.

Windows açıldığı gibi direkt sorun başlıyor sıcaklık değerleri normalken. Ama bıos ekranında bu sorunu yaşamadım. Donanımsal bir sorun olsaydı eğer BIOS ekranında da sorun oluşur muydu? (Bıos Güncel)
Sanmıyorum BIOS ekranında bilgisayar zorlanmıyor zaten anlık sıcaklık yükselmeleri yüzünden olabilir dedim bunun içinde takibi yapıp peak noktalarını bulman gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı