Evet, an itibarıyla iade talebimi oluşturmuş bulunmaktayım. Aklınız varsa bu seriden uzak durun bir şeyini hallediyosun diğer yer aksıyor bu sefer de Wi-Fi sorunu patlak verdi. İnternetimde sürekli kesilmeler oluyor donanımsal olduğunu düşünüyorum aynı şekilde video izlerken donma sorunuda iGPU moduna geçtiğimde halen devam ediyor. İade edip Mac Air M1 almayı düşünüyorum gına geldi artık Windows cihazlardan 2. iade ettiğim ürün bu, 10 senelik i3 Mac'im turp gibi. Windows'ta yüzüm gülmedi bir türlü.
@fankitonki
@oyunbazz
Geçmiş olsun hocam. Konuyu yeni gördüm. Bende iade işlemi onaylandığında M1 Air'ya da Lenovo Ideapad 5 Pro. M1 Air yazılım konusunda uyumsuzluk yaşatabilir düşüncesiyle büyük ihtimalle Ideapad 5 Pro alacağım. Sizin aldığınız ilk cihaz hangisiydi?
Değişimi denesem mi diyede düşünüyorum aslında. Ama laptoptan çok fazla soğudum açıkçası.MSI Alpha 15 almıştım hem ışık sızması oldukça fazlaydı hem de ekran parlaklığı çok düşüktü o yüzden önce değişim isteyip 2.gelen de aynı çıkınca iade almıştım
Bende Trendyol üzerinden gpn teknolojiden aldım da sizin iade halen sonuçlanmadı mı? İncehesap'ta 3 günde iadem sonuçlanmıştı bu kadar uzun sürmesi saçma geldi bir o kadar da ben bekleyeceğim galiba
Değişimi denesem mi diye de düşünüyorum aslında. Ama laptoptan çok fazla soğudum açıkçası.
Yok hocam. Ben GPN'e yolladım ilk. Onlardan neredeyse bir hafta sonra anca çıktı. Bu hafta başında anca ASUS'a gitmiş. İncelemede şu an rapor çıkmasını bekliyorum.
Hocam bende çok sevdiğim için değişim düşündüm. Taşıması performansı vs. her şeyiyle istediğim laptop. Lakin o sorunlardan dolayı da bir tane işimi bile yapamadan yolladım.Hocam bende iade kodunu söyledim alıcı Gpn'di aynı yere yolladık yani sizinki kadar bekliyeceğim ben de
Cihazı çok sevdim ben zor vazgeçtim desem yeridir. Gerek ekran boyutu gerekse performansı tam bana göreydi fakat yaşadığım sorunlar gelecek için soru işareti bıraktı. Ben de o kadar para veripte bu sorunlarla yaşamak istemedim bence değişimi düşünmeyin iade isteyin sıkıntılı bir seri.
Hocam bende çok sevdiğim için değişim düşündüm. Taşıması performansı vs. her şeyiyle istediğim laptop. Lakin o sorunlardan dolayı da bir tane işimi bile yapamadan yolladım.
Trendyol üzerinden iade işlemi alıp yollamadım ben ama prosedür aynıdır. Sanırım oranın iade aşamasını iptal edip rapor için yolluyorlar. Rapora göre işlem yapılıyor.
Hocam bir şey soracağım siz ürünü nasıl iade ettiniz? Yani Trendyol üzerinden iade kodu alıp öyle mi gönderdiniz yoksa direkt siz mi yolladınız servise ya da firmaya ve alışınızdan kaç gün sonra iade ettiniz?
Ben GPN'i aradım. Onlarda isterseniz firmaya isterseniz bize yollayın dedi. Bende direkt onlara yolladım. Trendyol üzerinden iade seçmedim. Bana geldikten bir hafta sonra iade için yolladım. ASUS sistemi üzerinden takip edebiliyorsunuz işlemleri ama çok fazla yanlış bilgi giriyorlar. Bir ara onarım ücreti diyorlardı şimdi onarıldı yollandı diyor. Aldığım yeri aradım bugün geri dönüş olmadı. Yarın tekrar ararım.
Hocam ben iade kodu alarak gönderdim ürünü iadede ki prosedürü anlayamadım ben benden hangi sorunların olduğunu sordular ona göre yollayıp donanımsal bir sorun olup olmadığına göre iade yapılacakmış fakat benim bildiğim iade koşulsuz iade olması gerekiyor ben ürünü 4-5 ay kullanıp garanti kapsamında al cihaza bak demedimki 15 günlük hakkım içinde iade istedim eğer cihazda bir sorun yoksa kırık çıkık koşulsuz iade etmeleri gerek miyır mu?
Evet hocam doğru anlamışsınız. Rapor olmadan iade almıyorlar. Bencede yanlışlık var ama Trendyol'un destek olacağını zannetmediğim için ben hiç uğraşmadım. Ulaşırsanız cevaplarını buraya iletirsiniz.Hocam ben iade kodu alarak gönderdim ürünü iadede ki prosedürü anlayamadım ben benden hangi sorunların olduğunu sordular ona göre yollayıp donanımsal bir sorun olup olmadığına göre iade yapılacakmış fakat benim bildiğim iade koşulsuz iade olması gerekiyor ben ürünü 4-5 ay kullanıp garanti kapsamında al cihaza bak demedimki 15 günlük hakkım içinde iade istedim eğer cihazda bir sorun yoksa kırık çıkık koşulsuz iade etmeleri gerek miyır mu?
İncehesap'ta 15 günde iade ya da değişim hakkımı 2 kez kullandım önce değişim istedim sonra iade aldım ve bunların onaylanma süreleride 2 veya 3 gündü. Gpn benim anladığım kadarıyla iade prosedörünü gerçekleştirmeyip servis raporu doğrultusunda iade yapıyor. Yarın Trendyol'la görüşeceğim bir yanlışlık var burada.