ASUS ROG Zephyrus G14 modelinde yaşanan sorunlar

Ben yine Asus'un sitesi üzerinden indirdim hocam. Şu an için Wi-Fi üzerinde kopma yaşamadım. AMD Software cidden sorunlu. Kendisi ekran için driver yüklüyor. Sonra Windows başka driver yüklüyor. Sonra şu hatayı veriyor.

Ben de en sonunda siliyorum

Ben daha donma yaşamadım. Önceden Bitdefender ile tam tarama yapınca bile donup kalıyordu. Şimdilik sıkıntı çıkmadı bir şeyde.

Hadi bakalım kazamız mübarek olsun

Bir sıkıntı olursa yine haberleşelim hocam. Ben bir ara inceleme yazısı yazmayı da düşünüyorum. G14 kullanıcılarını bir çatı altında toplayalım

Reddit ya da diğer yabancı forumlarda johnnyler toplanmış onlara çerez parası olduğu için her 10 kişiden 1'inde var bu cihazdan ama bizde ulaşımı zor toplasan 3-5 kişiyizdir belki ama yapmakta fayda var tabii
@fankitonki hocam merhaba rahatsız ediyorum Linkteki yerden komutları yaparak pil ömrünü sorgulama şansın var mı pil ömrüm %97 çıktı daha 4 aylık cihazda fazla kullanmamama rağmen bu kadar aşınma garip geldi sizde durum nasıl?

Son düzenleme:
Benim de aynı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…