ASUS ROG Zephyrus G16 alınır mı?

movlan4

Zeptopat
Daha fazla  
Yeni bir laptopa geçmek istiyorum. Kendim yazılımla uğraşıyorum. Laptopu kendimle taşırım arada-sırada. Çok olmasa ara sıra iyi grafiklerde oyun oynamak isterim. Fiyatı benim için uygun olan ver her özellikten orta iyi olan ASUS ROG Zephyrus G16'i buldum. Sizce almaya değer mi?

Hocam ben 1 haftaya Zephyrus'un RTX 4070 AMD Ryzen AI HX 370'li modelini alacağım güncelleme geçerim size aldıktan sonra

Tamamdır efendim.

Hocam laptop elime geçti 2 gündür kullanıyorum. Bu bütçede taşınabilir tasaramı güzel bir şey düşünüyorsanız düşündüğünüz model bu olmalı. 4060'lı olanını aldım bana yeteceğini düşündüğüm için performans olarak mükemmel sadece işlemcisi sıcak çalışıyor ama sanırım işlemcinin normali bu stres yaptım 40dk boyunca hep aynı sıcaklıkta durdu. Soğutma olarak sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum ekran kartı oyunlarda (Cyberpunk BF5) 70 seviyesinde takılıyor. Ekran kalitesine diyecek bir şey yok zaten her şey o kadar canlı ve güzel ki bazen sadece ekrana bakıyorum Google'da gezmesi bile keyifli 😄. Hala bu modeli düşünüyorsanız alın bence.

Hocam laptop elime geçti 2 gündür kullanıyorum. Bu bütçede taşınabilir tasaramı güzel bir şey düşünüyorsanız düşündüğünüz model bu olmalı. 4060'lı olanını aldım bana yeteceğini düşündüğüm için performans olarak mükemmel sadece işlemcisi sıcak çalışıyor ama sanırım işlemcinin normali bu stres yaptım 40dk boyunca hep aynı sıcaklıkta durdu. Soğutma olarak sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum ekran kartı oyunlarda (Cyberpunk BF5) 70 seviyesinde takılıyor. Ekran kalitesine diyecek bir şey yok zaten her şey o kadar canlı ve güzel ki bazen sadece ekrana bakıyorum Google'da gezmesi bile keyifli 😄. Hala bu modeli düşünüyorsanız alın bence.
Teşekkürler. Büyük ithimal bunu alıcağım

Peki ya cyberpunkda falan çok yüksek kalite almak mümkünmü? Mümkünse fps ortalam kaç olur?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı