Asus Rog Zephyrus GX531GS Coil While Sorunu

HakanCannn

Kilopat
Daha fazla  
Bütün forumdaşlara Merhaba,

1 ay önce Amazon Amerika'dan depo teslim olarak Zephyrus GX531GS model misler gibi bir bilgisayar aldım.

İlk aldığım günlerde yoktu ancak 2. haftanın sonunda ekran kartının olduğu bölümden (eski 46k modemlerden hallice) sesler gelmeye başladı..

Türkiye'deki Asus servislerinin şöhretini bildiğimden öncelikle Asus Global'e konuyu anlatan, Türkiye'de yaşadığımı belirten ve çıkan sesleri içeren bir mail attım; bana ürünün Tr'de garanti kapsamında olduğunu ve servis noktasına başvurmam gerektiğini; yaşanan olumsuz durum için özürler falan içeren güzel bir mail ile cevap verdiler.

Buraya kadar her şey güzel..

Ancak My Asus uygulaması üzerinden Furkan adlı bana bir türlü yardımcı olmayan müşteri hizmetleri personeline konuyu açıklamama ve kendisinden istediğim yalnızca bilgisayarı götürebileceğim bir servis adresi olmasına rağmen; bana adres vermek yerine ısrarla "ürün garanti kapsamında değil, işlem yaptıramazsınız!!" gibi cevaplar verdi.

Bunun üzerine Asus müşteri hizmetlerini aradım, Furkan Bey isimli şahsın bana aktardığı bilgilerin doğru mu yoksa hatalı mı olduğunu sordum?
Sonuçta Türkiye distiribütörü oldukları firmanın merkezinin, bana içeriğinde ürün seri numarasının da bulunduğu Türkiye garantisi olduğuna dair doğrulama maili var? Merkez beni Türkiye'deki adrese yönlendiriyor, distiribütör firma beni kapıdan sokmuyor dedim?

Tarafıma gelen maili ilgi,bilgi kim varsa koyarak bana ilettikleri adrese gönderdim ve halen cevap bekliyorum?

Daha önce çok duymuştum ama hiç başıma gelmediğinden uzun uzun yazmak istedim;
konu hakkında tecrübesi olan ve daha önce bu gibi durum yaşamış arkadaşlardan fikir alış verişi yapabilirsem ne mutlu :)

Yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Selamlar.

Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız. Asus Türkiye'yi yönlendirmeleri lazım. Bizimkilere de o bilgi aktarılana kadar baya uzun sürer bu işlem. Çok uyuşuk bir distribütörlük anlayışı var bu ülkede. Ayrıca not düşeyim Coil Whine'ın sisteme gürültüden başka zararı yoktur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı