ASUS ROG Zephyrus M16 2023 vs ASUS ROG Zephyrus G16 2024

Mhex

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,
Yakın zamanda laptop alacağım ve benim ilk düşündüğüm laptop ASUS ROG Zephyrus M16 GU604VI-N4036W. Yurt dışından getireceğim(Almanya). Yeni çıkmış ASUS ROG Zephyrus G16 2024 RTX 4070 elbette M16'dan iyi ama aradaki farka bu fiyat değer mi?
ASUS ROG Zephyrus M16 GU604 GU604VI-N4036W: 1999€
ASUS ROG Zephyrus G16 2024: 2775€
Black Friday yakın o yüzden fiyatlarda indirim olacaktır.

Modelleri inceledim hocam GPU hariç bütün özellikleri aynı sanırım yani yaptığınız işe bağlı olarak değişir 4090 çok güçlü VRAM olarak da daha iyi eğer işiniz buysa uzun süre kullancaksanız 4090'lı model daha iyi gibi.

İkisinin de RTX 4070'li varyantını öne sürdüm hocam. OLED ekran vb. şeyler için fiyat farkı değer mi?

G16 işlemcisi nedir? Ultra islemcili olansa sakin almayin. Laptop kusursuz cidden her şeyiyle mukemmel. Ama istikrarsizlik sorunu var. İşlemci sebebiyle. Bütçe verirseniz başka model onerebilirim.

İşlemcisi AMD Ryzen AI 9 HX370 hocam.

Şu an fark ettim.
ASUS ROG Zephyrus M16 2023 de nebula HDR display yok gözüküyor doğru mu?
Ya da benim baktığım varyant mı öyle.

Son düzenleme:
İkisinin de RTX 4070'li varyantını öne sürdüm hocam. OLED ekran vb. şeyler için fiyat farkı değer mi?

Ben işlemcisi aynı olan modele bakmışım hocam ondan yanlış söyledim bence de arkadaşın dediği gibi AMD işlemci daha iyi Intel'in Ultra serisi ile ilgili hiç güzel yorum görmedik açıksası yeni bir model olduğu için biraz daha süresi var bence o işlemcilerin daha iyi olması için.

Biraz daha araştırma yaptım ve bütçeyi çok yükseltmiyeceğim.
Çünkü bugün kulaklığım bozuldu bir de onun yenisini alacağım. Yani bayağı yük biniyor.
ASUS ROG Zephyrus M16 GU604VI-NM007W
Alacağım hem nebula HDR var hem 1100 nit.
Ekran konusunda diğerine göre iyi.
Ama yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…