ASUS ROG Zephyrus M16 alınır mı?

Bütçe
35000

erolcanerhan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, müzik prodüksiyonu ile ilgileniyorum, arada CoD Warzone gibi oyunları oynamak için bu bilgisayarı almak mantıklı mı? Önerebileceğiniz başka modeller var mı?
Taşınabilirliği ve hafifliği benim için önemli bir husus.
ASUS ROG ZEPHYRUS M16

Dayım şahsen kullanıyor fakat daha ucuza RTX 3060 modeller varken neden 3050TI tercih ediyorsunuz? @Artoria Pendragon

Bu modeller ince üretilmeye çalışılması sebebiyle soğutması çok iyi değil diye biliyorum. STRIX serilerine bakabilirsiniz 3050 Ti yerine 3060 gibi kartlar alabilirsiniz.

Ben Asus ROG STRIX G15 2022 model laptop kullanıyorum. 4 ay önce Vatan'dan aldım. RTX 3060 ekran kartı ve AMD Ryzen 7 6800H işlemci bulunuyor. Bugün itibariyle ram'ini yükselttim 16GB'dan 32GB'a 2x16GB yaparak. Asus bu orta seviye ROG Strix veya Zephyrus serisi laptoplarında ne yazık ki tek kanal Samsung ram kullanıyor maliyeti düşürmek için. Daha da yüksek performans istiyorsanız çift kanal olarak ram upgrade yapmayı da göz önüne alın derim bununla beraber alt kapağı açmışken ikinci M2 NVMe SSD'de takabilirsiniz. Upgrade yaparak garantisi bozulmuyor Asus laptopun. CoD Warzone gibi oyunlar oynayacağınız için RTX 3060 en düşük GPU olmalı sizin için. Bu ROG STRIX laptopun soğutma performansı süper. Ben Kıbrısta üniversite öğrencisiyim orası malum Türkiye'den daha da sıcak. Soğutma performansı benim için çok önemli. Alacaksanız Asus'un bu laptopunu alabilirsiniz. Ben size bir kullanıcı olarak öneriyorum ve müzikle ilgilendiğiniz için laptopun eksikliğini de bilmenizi istiyorum o yüzden detaylı anlattım.
Kullandığım laptopun linki: Asus Rog Strix G15 6.Nesil Ryzen 7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Rog Strix G15 6.Nesil Ryzen 7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Zeyphrus kadar hafif olmasa da STRIX daha mantıklı olur, gerek performans gerek pil ömrü olsun. Bu fiyata 3050 Ti mantıklı olmaz.

Müzik prodüksiyon programları için intel kullanmam gerekiyor amd ile uyum sorunu çıkabiliyor maalesef.

Dayım şahsen kullanıyor fakat daha ucuza RTX 3060 modeller varken neden 3050TI tercih ediyorsunuz? @Artoria Pendragon
Benin için önemli özelliği işlemcisi maalesef amd işlemciler benim işimi görmüyor o yüzden kafamdaki kombinasyonları barındıran bu bilgisayarı bulabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…