ASUS ROG zephyrus vs Abra A5 v15.5

BekirBozkurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Konu başlığında bahsettiğim iki cihaz arasında kaldım. İki cihazda 2. el. Monster 3 aylık cihaz ASUS ise 9 aylık cihaz.
ASUS'un özellikleri:
i7-8750H.
GTX1060 6 GB 192Bit ekran kartı.
16 GB RAM.
1TB SSHD + 256 GB NVMe SSD.
144Hz IPS ekran.

Monster özellikleri:
i5-10300H.
GTX1650 4 GB 128Bit.
8 GB RAM.
256 GB SSD.
120Hz IPS ekran.

Monster 6000TL ASUS 6500 TL. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki Asus, 8 GB RAM ile drop yersiniz birde Asus’ta 1060 6 GB var depolamasından ve 144 Hz olmasından bahsetmiyorum bile
Anladım hocam. Ya nedense bi çekindim 1060 olmasından dolayı. Yazılım işlerinde kullanıcam genelde. Oyun falan çok fazla değil

Olsun yine de daha iyi olur, depolama konusunda da bence daha mantıklı, aradaki fark çok fazla değil zaten
Anladım hocam. Peki genel olarak o ürünü o paraya almak mantıklı olur mu ? Hani 9 ay boyunca kullanılmış vs. Ekran kartının durumunu nasıl anlayabilirim ?

Anladım hocam. Peki genel olarak o ürünü o paraya almak mantıklı olur mu ? Hani 9 ay boyunca kullanılmış vs. Ekran kartının durumunu nasıl anlayabilirim ?
Ekran kartı için Furmark testi yapabilirsiniz, işlemci için AİDA64’tü sanırsam, ölü piksel var mı diye kontrol edin, fiziksel şeylerine de bakın mutlaka, çizik vesaire varsa ya fiyatta düşmesini isteyin ya da vazgeçin tercih sizin, ama Asus daha mantıklı duruyor

Tamam hocam dediğiniz gibi yapıcam
Birde düz 1650, 1650S olsa belki, birde Asus’un depolama seçenekleri daha iyi
alcağım üründe de 1060 düz var max q yok. Sanırım max q daha kötü değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…