ASUS RT-AC1200 modem olarak kullanmak mümkün mü?

Lyrexz

Decapat
Daha fazla  
Eski modemim sorun çıkardığı için yeni modem almaya gittim ve ASUS RT-AC1200 modeli rooteri önerdiler, modem olarak kullanıldığı söylendi fakat eve geldiğimde kuramadım çünkü dls girişi yok sadece WAN girişi var bu rooter modem olarak kullanıyor mu? Kullanılıyorsa nasıl kurulur?

ASUS RT modeli fiber için. Yanlış bilgi vermişler. Ayrıca hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz.

Ancak şöyle kullanırsınız;
Ya DSL modemi köprü moduna alıp eski modemden kablo çekeceksiniz. Böylelikle Router'i ana modem gibi kullanırsınız.
Ya da direkt Access Point modunda kullanacaksınız Router sadece kablolu ve kablosuz bağlantı kurmaya yarayacak.

Tek modem şeklinde kullanmak istiyorsanız DSL bir modem almalısınız.
Eski modemdeki sorunlar nelerdi?

ASUS RT modeli fiber için. Yanlış bilgi vermişler. Ayrıca hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz.

TurkNet kullanıyorum. Bu rooteri ben modem olarak kullanamıyorum değil mi?

Eski modem 2.4g destekliyordu ve çok eskiydi ondan değiştirmek istedim.biraz sonra değiştirmeye gideceğim ürünü teşekkürler.

TurkNet kullanıyorum. Bu rooteri ben modem olarak kullanamıyorum değil mi?

Yok ancak dilerseniz normal modemi köprü moduna alabilirsiniz. Bunun rehberleri var. Ancak tek modem olarak kullanmak istiyorsanız önerim olarak Keenetic Hopper DSL modelini alın. Bir de Online işlemlerden internet kullanıcı adı şifresini alıp modemi kurabilirsiniz.

Ürün linki:Keenetic Hopper KN-3610-01EN DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem 4-Port Gigabit Smart Switch ve USB 3.0 Port Modem Fiyatı ve Özellikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…