ASUS RT-AC1200 vs ZyXEL

thesunset

Hectopat
Yer
unknown
Arkadaşlar selam, Keenetic Extra DSL modemi kullanıyorum ama sanırım bir arıza sürecine girmiş altyapı kontrollerinde 51 MB'e kadar geliyor ama modem 40 MB civarlarında 2Sn'de 1 kopmalar yapmaya başladı, onun için şimdilik 35MB'e sabitledik. Modemi değiştireceğim, ne alsam diye düşünüyorum.

1. seçenek: ASUS RT-AC1200
2. seçenek: Türk Telekom ZyXEL.

Fark eder mi ikisinden birini almak yoksa ASUS mu seçmeliyim? 1000 MB'e kadar destekliyor bize lazım olan 50 MB

Son düzenleyen: Moderatör:

Modem olarak MediaTek chipseti olmayan 2.el temiz bir modem alıp yanına router alıp routerı kutusundan çıkan kablo ile modeme bağlayıp router üzerinden internetüni kullanabilirsin bende TD 9970 V3 modem ve xiaomü AX3000t router var routera OpenWrt kurup o şekilde kullanıyorum VDSL 75/10 Mbit internete sahibim bu arada modem olarak HG658 V2 ya da HG658C V2 alabilirsin ucuz ve güzel bir cihaz.

O şekilde kullanmayı neden düşüneyim, direk modem üzerinden alıp kullanmak varken. Ev içi kullanıyorum zaten araya bir de router koymak gereksiz benim için.

Bu asus modem sanıyordum routermuş o da D:

O şekilde kullanmayı neden düşüneyim, direk modem üzerinden alıp kullanmak varken. Ev içi kullanıyorum zaten araya bir de router koymak gereksiz benim için.

Bu ASUS modem sanıyordum routermuş o da D:

Yan yana koyacaksın hocam öyle karmaşık bir sistem olmayacak ama olmaz dersen sen bilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…