Access Point & Router ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Access Point & Router çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Alınır hocam ben 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Çekim kalitesi tatmin edici düzeyde. Özellik olarak bayağı bir özelliği var arayüzünde. Modem olarak da kullanabilirsiniz. Tek eleştirim var artık yazılım güncellemesi almıyor.
Düzeltme: Bu sadece router olan modeliymiş. Bu modelini bilmiyordum. Hem modem hem de router olan AC 750 modelden bahsediyordum ben. Pardon
Alınır hocam ben 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Çekim kalitesi tatmin edici düzeyde. Özellik olarak bayağı bir özelliği var arayüzünde. Modem olarak da kullanabilirsiniz. Tek eleştirim var artık yazılım güncellemesi almıyor.
Yazılım güncellemesi almaması çok önemli değil aslında eğer ev kullanıcısı ve meraklısı olmayan için. Yeni yazılım demek giderilen hatalar eklenen özellikler vs. Demek. O sebeple çokta önemli değil yani. Fakat bu linkini attığınız ürün sizin işinizi görmez. Siz modem bakmalısınız. Bunun modem özelliği yok.