Cihat Bey
Femtopat
Daha fazla
Merhaba hocam, TT nin alttaki verdiği Huawei ONT cihazını kullanıyorum fiber kılı giriş yeri yeşil olandan, içindeki tüm bilgilere arayüzden ulaştım bu bilgileri SFP+ Modül alıp bilgileri aldığım SFP+ modüle yüklemek istiyorum alacağım SFT+ Modülü hem web arayüz destekli hemde HG8010Hv6 uyumlu olmasını istiyorum sizin marka ve model olarak önerebileceğiniz bir SFP+ Modül rica ediyorum sizden ayrıca cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada Asus RT-BE88U ile TT nin verdiği Huawei ONT sorunsuz çalışıyor internete çıkış yapabiliyorum benim amacım Huawei ONT cihazını devre dışı bırakıp tüm bağlantıların BE88U üstünde olmasını istiyorum kablo karmaşasından kurtulmak istiyorum tek derdim bu umarım derdimi size anlatabilmişimdir yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar.Şu tarz bir şey kullanmanız gerek ama uğraşmaya değmez:
![]()
Huawei OptiXstar S600E | GPON SFP ONU - Huawei Enterprise
Huawei OptiXstar S600E is a miniature GPON SFP ONU device that can be inserted into the SFP port of a camera or AP device to provide GPON access for the device to meet the requirements of video backhaul or wireless backhaul.e.huawei.com
SFP modülündeki ONT ile elinizdeki ONT bire bir aynı cihaz zaten. Tek farkları birinin bağlantı portu Ethernet, diğerinin SFP.
ONT cihazını değiştirmek ile uğraşmak yerine elinizdeki ONT'yi kullanın.
İlla ki SFP portunu kullanmak istiyorsanız SFP RJ45 / Ethernet modülü alabilirsiniz.
Cihat Bey başarabildiniz mi SFP bağlantısını?@Disty
ASUS RT-BE88u router kullanıyorum, Huawei ONT cihazını devreden çıkarıp onun yerine SFP+ modül olarak hangi model almam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler, saygılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.