ASUS RTX 2080 Super OC Edition'u 8000 bin TL'ye şu anda satmak mantıklı mı?

O kadar gitmez be usta. NVIDIA yazdan önce stok sorununu çözeceğini söylüyor. Aşılama da başladığına göre bence en geç yaz sonu fiyatlar normale iner.

@lazkopat1599 ekran kartı olmadan o sistemden görüntü alamazsın, biliyorsun değil mi?

Yazıda belirtmiştim aşağılarda kaldığı için göremediniz sanırım daha düşük ekran kartı ile devam etmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir kart var mıdır? RX 5600 XT 2K'da işime yararmi 2600 TL'ye var.

Yaramaz.
RX 5600XT 1080p kartı.
Yazıda belirtmiştim aşağılarda kaldığı için göremediniz sanırım daha düşük ekran kartı ile devam etmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir kart var mıdır? RX 5600 XT 2K'da işime yararmi 2600 TL'ye var.

Ve nerede var. 2600 TL'ye.

Satılır ama yeni kart alınabilir mi belirsiz. Ethereum her gün rekor kırıyor şu an 1945 dolar olmuş üretim az talep çok belki yaza doğru üretim artarsa yeni seri kartları alıp kullanabiliriz ama işte belki... Bunları göze alarak karar vermek lazım bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı