ASUS RTX 3060 Ti Dual mini alınır mı?

Rhines

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1660 Super ekran kartlı sistemim var. İşlemciyi değiştirip Ryzen 5 5600 aldım fakat ekran kartı yükseltme konusunda kararsız kaldım. Biraz araştırıp alırsam bari ikinci el alayım diyorum. Fiyatları çok daha uygun çünkü. Sizce yükseltmeye gerek var mı ya da Dual mini alınır mı? Sıcaklık konusunda sorun çıkarır mı? Ekranım 1080p fakat oyunları Ultra oynamak istiyorum.
Ek olarak 550W PSU var kaldırır diye tahmin ediyorum ama yine de sormak istiyorum.

1660 Super yeni AAA oyunları 1080p de Ultra oynatmaz. Ekran kartı güncellemeniz gerek. Eğer kasa içi soğutmanız yeterli ise Asus 3060 Ti Mini almanızda herhangi bir sıkıntı yok. 550W PSU biraz sınırda, kaliteli bir PSU'nuz varsa sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

1660 Super yeni AAA oyunları 1080p de Ultra oynatmaz. Ekran kartı güncellemeniz gerek. Eğer kasa içi soğutmanız yeterli ise Asus 3060 Ti Mini almanızda herhangi bir sıkıntı yok. 550W PSU biraz sınırda, kaliteli bir PSU'nuz varsa sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

İyi forumlar.
Corsair kasa içinde gelen corsair psu hocam

Dual mini modelini önermiyorum. Yüksek sıcaklıklarda çalışıyor. Başka model bulmaya çalışın.
Gigabyte zotac msi da olabilir hocam

Corsair kasa içinde gelen Corsair PSU hocam.

Gigabyte Zotac MSI da olabilir hocam.

Aynı ekran kartından kullanmış biri olarak söylüyorum uzak durun. Ekran kartı Battlefield 2042'de 90 derecelieri görüyor ve çok yüksek fan sesiyle çalışıyor. Zotac bile bu karttan daha serin çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı