erces Hectopat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 62 22 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Amazon'da ASUS RTX 4070 Dual indirime girmiş fakat aralarında 100 TL fark olan iki farklı modeli mevcut. Birinde EVO yazıyor, hangi modeli tercih etmeliyim? Normal model: https://amzn.eu/d/0fS1Jin3 EVO model: Amazon.com.tr
Merhaba arkadaşlar. Amazon'da ASUS RTX 4070 Dual indirime girmiş fakat aralarında 100 TL fark olan iki farklı modeli mevcut. Birinde EVO yazıyor, hangi modeli tercih etmeliyim? Normal model: https://amzn.eu/d/0fS1Jin3 EVO model: Amazon.com.tr
C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #3 İkside aynı kart gibi geldi. 4070 Dual sistemimde kullanıyorum. EVO model diye bir şey ilk kez duydum.
İkside aynı kart gibi geldi. 4070 Dual sistemimde kullanıyorum. EVO model diye bir şey ilk kez duydum.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #4 EVO'nun heat sinkleri ve fanları daha küçük. Normalini al. Arkadaşın neden EVO önerdiğini anlayamadım.
EVO'nun heat sinkleri ve fanları daha küçük. Normalini al. Arkadaşın neden EVO önerdiğini anlayamadım.
C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #5 El hasen dedi: EVO'nun heat sinkleri ve fanları daha küçük. Normalini al. Arkadaşın neden EVO önerdiğini anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde ASUS 4070 Dual kart var. EVO mu normal mi olduğunu nasıl anlayabilirim?
El hasen dedi: EVO'nun heat sinkleri ve fanları daha küçük. Normalini al. Arkadaşın neden EVO önerdiğini anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde ASUS 4070 Dual kart var. EVO mu normal mi olduğunu nasıl anlayabilirim?
BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #6 El hasen dedi: EVO'nun heat sinkleri ve fanları daha küçük. Normalini al. Arkadaşın neden EVO önerdiğini anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bende forumda görmüştüm EVO önerdiklerini. Affola yeni öğrendim.
El hasen dedi: EVO'nun heat sinkleri ve fanları daha küçük. Normalini al. Arkadaşın neden EVO önerdiğini anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bende forumda görmüştüm EVO önerdiklerini. Affola yeni öğrendim.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #7 Canakta93 dedi: Hocam elimde ASUS 4070 Dual kart var. EVO mu normal mi olduğunu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... EVO versiyonu daha küçük oluyor. Fanlar DisplayPort'ların olduğu metale daha yakın EVO'da. Normalinde fanlar 2x100mm EVO'da ise 2x90 bir de heatsinkler normale gire daha küçük oluyor. Diğer hiçbir farkı yok fiyat farkından başka.
Canakta93 dedi: Hocam elimde ASUS 4070 Dual kart var. EVO mu normal mi olduğunu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... EVO versiyonu daha küçük oluyor. Fanlar DisplayPort'ların olduğu metale daha yakın EVO'da. Normalinde fanlar 2x100mm EVO'da ise 2x90 bir de heatsinkler normale gire daha küçük oluyor. Diğer hiçbir farkı yok fiyat farkından başka.
BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #8 El hasen dedi: EVO versiyonu daha küçük oluyor. Fanlar DisplayPort'ların olduğu metale daha yakın EVO'da. Genişletmek için tıkla... Hocam son açtığım konuya. Gelebilir misin? İşlemci konusunda bilgin varsa.
El hasen dedi: EVO versiyonu daha küçük oluyor. Fanlar DisplayPort'ların olduğu metale daha yakın EVO'da. Genişletmek için tıkla... Hocam son açtığım konuya. Gelebilir misin? İşlemci konusunda bilgin varsa.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #9 Aşırı büyük bir etki etmez ama normali daha iyi. BarışBskn dedi: Hocam son açtığım konuya. Gelebilir misin? İşlemci konusunda bilgin varsa. Genişletmek için tıkla... İşlemciler hakkında aşırı çok bilgim yok ama bakarım hemen.
Aşırı büyük bir etki etmez ama normali daha iyi. BarışBskn dedi: Hocam son açtığım konuya. Gelebilir misin? İşlemci konusunda bilgin varsa. Genişletmek için tıkla... İşlemciler hakkında aşırı çok bilgim yok ama bakarım hemen.
BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #10 El hasen dedi: Aşırı büyük bir etki etmez ama normali daha iyi. İşlemciler hakkında aşırı çok bilgim yok ama bakarım hemen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
El hasen dedi: Aşırı büyük bir etki etmez ama normali daha iyi. İşlemciler hakkında aşırı çok bilgim yok ama bakarım hemen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.