ASUS RTX 4070 ve ASUS B650 Plus Wi-Fi sürücüsü ve siyah ekran hatası

bobozdgn

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Asus rtx 4070
Anakart
Asus B650 Plus wifi
Merhaba, bilgisayarımı yanlışlıkla uyku moduna almıştım, tekrar açıp kapattım. Ayrıca son haftalarda kasma oluyordu ve sistemim yeni ve iyi. Tekrar açtığımda Hz ayarları 280 Hz'den 60 Hz'e düşmüştü, monitörün hoparlörü ortadan kalkmıştı, anlayacağınız garip şeyler olmuştu ve ayarlanamıyordu. Ekran kartı driverlarını guru aracılığıyla silip tekrar indirmeyi denedim, tekrar indirirken siyah ekran yedi bilgisayar. Uzun süre bekledim ama öyle takılı kaldı, ben de kapatıp açtım. Açılırken hep ASUS menüsünde takılı kalıyor, BIOS'a giriliyordu. Uğraştık uğraştık, sonra format attık bilgisayar tamircisinde. Bilgisayar kusursuz çalışıyordu tekrardan, ancak NVIDIA'yı kurduktan sonra ekran kartını her güncellediğimizde aynı sorun tekrar oluyor, siyah ekran yiyoruz. Ekran kartını değiştirip denedik, aynı sonuç. Sizce sorun neyde? Bilgisayarcı RAM veya anakart diyor…

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU işlemine başlarken görseldeki yeri işaretleyin ki Windows farklı ve eski sürücü kurmasın. Bu, sorunlara neden oluyor.

DDU update.png

Sürücüleri buradan güncelleyin. BIOS versiyonunu kontrol edin eski ise güncelleyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı