Asus RX 470 Oyunda 90 Derece Olması

39896

Megapat
Makaleler
8
Merhaba, ikinci el bir RX 470 aldım. Sistemi kurdum boşta 35 derece civarı geziyor. Oyuna girdigim zaman seri bir şekilde sıcaklık artıyor ve 90 dereceye gelip reset atıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?
Video izlerken de GPU sıcaklığı 50 dereceye yükseliyor.

Son düzenleme:
Kaç yıllık gpu? hiç temizlenmiş mi? işi bilen birine pedlerini yeniletebilirsiniz.
Kartı aldığım kişi 2. sahibi olduğunu söyledi. 02.2017 Tarihinde alındığını biliyorum. Büyük ihtimalle içi daha önce hiç açılmamış vidaların üstündeki yapışkan hala duruyor. Fakat kart tertemiz duruyor içinde vs. hiç toz gözükmüyor.

Büyük ihtimalle bilgisizce %100 olarak çalıştırılan bir mining kartı. Yine de termal macununu falan yenileyin.
Bende öyle düşünüyorum çok temiz olmasına kanıp kartı aldım. Hafta içi olmasını bekliyorum satan arkadaş 2+1 Yıl garantisi olduğunu söyledi. Garanti bir şey yapabilir mi?

Bende öyle düşünüyorum çok temiz olmasına kanıp kartı aldım. Hafta içi olmasını bekliyorum satan arkadaş 2+1 Yıl garantisi olduğunu söyledi. Garanti bir şey yapabilir mi?
RX 470'lerin o kadar garantisinin olduğünu sistem duydum. Varsa yine de gönderin garantiye. Değişim veya para iadesi yaparlar belki. Şansınıza RX 570'de gönderebilirler.

Mining varsa garantiden çıkar. Ama yoksa 470 eski olduğu için 570 gönderirler.

Mining varsa garantiden çıkar. Ama yoksa 470 eski olduğu için 570 gönderirler.
Mining yapıldı mı bilmiyorum. Elimde fatura var fakat başkasının adı geçiyor sıkıntı olur mu? Birde aldığım kişi 3 yıl garanti var dedi faturada süresi yazmiyor ondsn emin değilim.
ASUS un sitesinden başvuru yaptım herhalde hafta sonu diye ilgilenilmiyor. Fakat şöyle bir sıkıntı daha gördüm; 10 Dakika Apex oynadım ısı 81 dereceye çıktı. Alt+Tab yapıp fanın %kaç döndüğüne bakayım dedim ve tekrar oyuna döndüm. Ardından bilgisayar kendine reset attı ve ekran gelirken yeşil renkte açıldı. Daha sonra Wattman diye bir yazı geldi.
Kartı servise yollamıştım haber geldi. Karta BIOS atılmış bu yüzden garanti dışı kalmış. GPU fani bozuk deyip 1300 TL gibi bir ücret istediler. :) :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı