ASUS RX 5500 XT driver sorunları devam ediyor mu?

Son Driver'da problem var. Hatta ben son Driver'ı yükledikten sonra eskisine geri döndüm. Ama AMD'de bunlar sürekli oluyor. Ben bir fanboy değilim bunu da belirtmek isterim.

Sana fanboy diyen mi var? AMD Driver sorunları büyük ölçüde kalktı bunu AMD kullanıcısı olarak söylüyorum.

Son Driver'da problem var. Hatta ben son Driver'ı yükledikten sonra eskisine geri döndüm. Ama AMD'de bunlar sürekli oluyor. Ben bir fanboy değilim bunu da belirtmek isterim.

Arkadaşlar şimdi alınır mı bu ekran kartını? RX570 alacaktım 5500XT indirime girmiş neredeyse aynı fiyattı.

Sana fanboy diyen mi var? AMD Driver sorunları büyük ölçüde kalktı bunu AMD kullanıcısı olarak söylüyorum.
Evet. Ama bir daha başlayabilir. Fanboy olduğumu sanacaklar var. O yüzden belirtme ihtiyacı duydum.
Arkadaşlar şimdi alınır mı bu ekran kartını? RX570 alacaktım 5500XT indirime girmiş neredeyse aynı fiyattı.
Alınabilir.

%50 performans kaybettiğini kanıtlar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kanıtlamaz mıyım yahu sen iste canımı veriyim.
@108456 zoruna mı gitti kanıtlamak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…