Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.205 Makaleler 1 Çözümler 13 4 Haziran 2019 #11 Benim kasanın yan kapağını söktüm sadece anakart duruyor kasada, yan yatırdım kasayı sirkülasyon diye bir şey yok bende. Egzoz fanınıda söktüm. Isınmıyor sonuçta.
Benim kasanın yan kapağını söktüm sadece anakart duruyor kasada, yan yatırdım kasayı sirkülasyon diye bir şey yok bende. Egzoz fanınıda söktüm. Isınmıyor sonuçta.
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2019 #12 CVS0097 dedi: Bir de Asus' un kendi programını kullan. Genişletmek için tıkla... Asus GPU Tweak'den stres testi bölümünü bulamadım. Nereden ulaşabilirim?
CVS0097 dedi: Bir de Asus' un kendi programını kullan. Genişletmek için tıkla... Asus GPU Tweak'den stres testi bölümünü bulamadım. Nereden ulaşabilirim?
Vaguv Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 90 13 Haziran 2019 #13 Kavin dedi: Selam arkadaşlar. ROG Strix RX 570 4GB ekran kartım yüksüz 39 derece, MSI Kombustor testinde 60 derecede çalışıyor. Bu sıcaklıklar normal mi? Genişletmek için tıkla... Kardeşim sıcaklık değerlerin fazlasıyla normal benim kombustorda 84 dereceye çıkıyor. Gpu zden ekran görüntüsü atar mısın
Kavin dedi: Selam arkadaşlar. ROG Strix RX 570 4GB ekran kartım yüksüz 39 derece, MSI Kombustor testinde 60 derecede çalışıyor. Bu sıcaklıklar normal mi? Genişletmek için tıkla... Kardeşim sıcaklık değerlerin fazlasıyla normal benim kombustorda 84 dereceye çıkıyor. Gpu zden ekran görüntüsü atar mısın