ASUS RX 570 sistem ani olarak görüntüsünün gitmesi

Yer
istanbul
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ilk defa konu açıyorum hatalarım olursa kusura bakmayın.
Bilgisayarımın durduk yere görüntüsü gidiyor ve bu olduğunda klavye ve farenin ışıkları sönüyor fakat kasamın önünde bulunan fanlar, işlemci fanım her şey çalışır durumda.
Diğer bir gariplik ise normalde sadece kırmızı renkte yavaş bir şekilde yanıp sönen ekran kartı ışığı, kırmızı ve beyaz renkte hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlıyor.
Ekran gittikten sonra uyku moduna girildiği ile ilgili yazıda gördüm bu yazıdan önce gelen diğer yazıyı maalesef okuyamadım fakat hatırladığım kadarıyla son kelimesi "input". Bilgisayarımın güç ayarlarında uyku modu tamamiyle kapalı.
Sadece reset atınca düzeliyor ve şu ana kadar 2 defa başıma geldi bu durum.
* GPU: ASUS RX 570 ROG STRIX 4 GB.
* CPU: Ryzen 5 2600.
* PSU: Cooler Master 500W 80+
* Anakart: ASUS Prime B450M-K
* RAM: G.Skill Ripjaws V 8 GB 3000 MHz.
Not. Sistemi kapsamlı bir şekilde test ettim bir şey çıkmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, ilk defa konu açıyorum hatalarım olursa kusura bakmayın.
Bilgisayarımın durduk yere görüntüsü gidiyor ve bu olduğunda klavye ve farenin ışıkları sönüyor fakat kasamın önünde bulunan fanlar, işlemci fanım her şey çalışır durumda.
Diğer bir gariplik ise normalde sadece kırmızı renkte yavaş bir şekilde yanıp sönen ekran kartı ışığı, kırmızı ve beyaz renkte hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlıyor.
Ekran gittikten sonra uyku moduna girildiği ile ilgili yazıda gördüm bu yazıdan önce gelen diğer yazıyı maalesef okuyamadım fakat hatırladığım kadarıyla son kelimesi "input". Bilgisayarımın güç ayarlarında uyku modu tamamiyle kapalı.
Sadece reset atınca düzeliyor ve şu ana kadar 2 defa başıma geldi bu durum.
* GPU: ASUS RX 570 ROG STRIX 4 GB.
* CPU: Ryzen 5 2600.
* PSU: Cooler Master 500W 80+
* Anakart: ASUS Prime B450M-K
* RAM: G.Skill Ripjaws V 8 GB 3000 MHz.
Not. Sistemi kapsamlı bir şekilde test ettim bir şey çıkmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartından şüpheleniyorum, garantisi var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı