ASUS RX 5700XT alınır mı?

tahsns

Hectopat
Daha fazla  

Merhaba. Ekran kartı arıyorum birkaç gündür. Karşıma bu ürün denk geldi. Pek güvenemedim ben size sorayım dedim. Satıcı ürünün kutusuz ama 0 olduğunu ve 1 yıl garantisi bulunduğunu söylüyor. Fakat alanlar kartın kullanıldığını söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu olmazsa aynı fiyata neler bulunabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart kutusuz. Kullanılmıs ürün olduğu bariz belli. Bunu almak yerine 2.el RX6650XT - RX6700 bakabilirsin.

Merhaba. Ekran kartı arıyorum birkaç gündür. Karşıma bu ürün denk geldi. Pek güvenemedim ben size sorayım dedim. Satıcı ürünün kutusuz ama 0 olduğunu ve 1 yıl garantisi bulunduğunu söylüyor. Fakat alanlar kartın kullanıldığını söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu olmazsa aynı fiyata neler bulunabilir?

O karta Trendyol'dan o fiyatı vermek yerine 2. el temiz 5700XT zaten 3500'e bulunuyor Max ayrıca çok güç çeken bir kart olduğundan mining konusunda endişe de etmezsiniz.

Hocam yorumlarda çoğunluk kutusuz geldiğini söylüyor ve ikinci el olduğunu

Bana da pek güvenilir gelmedi zaten. Oyun için kullanacağım için 6600 almayı planlıyordum. Herkese teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı