ASUS RX 5700XT Gaming Red Dead Online kullanım oranı ve sıcaklığı

Sensenin2

Kilopat
Daha fazla  
ASUS RX 5700XT Gaming sürümünü kullanıyorum. Oyunu 2-3 saat sürede sadece 1-2 ayar hariç hepsi Ultra'da 74-76 derece sıcaklık elde ediyorum. Ekran kartının fanları %95 ulaşıp GPU kullanımı %99 oluyor. Aldığım sıcaklık değeri normal mi?

Ben ROG STRIX RTX 2070 kullanıyorum ne kadar zorlarsam zorlayayım 60 dereceyi geçtiğini görmedim. Seninkinin AMD olduğunu ve 5700XT gibi ısınan bir GPU olduğunu düşünürsek bence normal sıcaklık değerleri 80 dereceyi geçmediği sürece. Kasanın hava akışı iyi mi ve kaç tane fan kullanıyorsun.

Normal değerler. 80 derece ve üstü sıkıntılı değerlerdir. Kullandığınız kart kaç fanlı?
3 fanlı gaming versiyonu.
Ön taraf 2 üst taraf hava soğutmaya bağlı 2 arka 1 alt tarafda powerın fanı 1 var

3 Fanlı Gaming versiyonu.

Ön taraf 2 üst taraf hava soğutmaya bağlı 2 arka 1 alt tarafda Power'ın fanı 1 var.

Değerlerin normal. Hangi kasayı kullanıyorsun ve ön tarafa 1 fan daha takmanı öneririm eğer takılıyorsa. Hangi kasayı kullandığını söyleyebilir misin eğer hava almayan bir kasa ise sıcaklıklar artmış olabilir ve ayrıca BIOS'tan fanların hızını arttırabilirsin bu da bir tık daha serin çalışmasına yardımcı olur belki.

3 fanlı gaming versiyonu.

Ön taraf 2 üst taraf hava soğutmaya bağlı 2 arka 1 alt tarafda powerın fanı 1 var
Egzoz fanınız yok mu? Eğer yoksa kesinlikle almanızı öneririm çünkü hava akışını sağlamıyor eğer yoksa. Sadece içeri havayı alıyor ama içeride ısınan havayı dışarı vermiyor.

Ekran kartı performansından memnunum ama sıcaklı

Corsair 400C modelini kullanıyorum. Önde 2tane 140mm fan takılı.

Egzoz fan şu arkada tek olan mıdır?

Fanları BIOS'ta Turbo'da çalıştırıyorum.
AMD undervolt diye bir şey buldum. Sizce etkili midir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…