ASUS RX 580 4 GB alınır mı?

bakilerden

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İnternet üzerinden bu kartı 1600'TL'ye buldum. Kart temiz gibi görünüyor. Adam 2020'de aldığını, yaklaşık olarak 2500 saat kullandığını belirtmiş. Kutusu vs. mevcut. Tam model isteyenler için; ASUS Radeon RX 580 4 GB Dual OC GDDR5 256Bit AMD Ekran Kartı. Sizce bu fiyata değer mi? Yoksa önerdiğiniz başka bir kart var mı? Bu fiyat aralığında olursa sevinirim.

Fiyat makul. Kart temizse 1500 TL'ye düşürmeye çalış. NVIDIA dersen 2000 TL bandına 1060 var, daha performanslıdır RX 580'den.

Fiyat makul. Kart temizse 1500 TL'ye düşürmeye çalış.
Görünüş itibariyle temiz hocam.

Oturduğun şehirin piyasasına bağlı. RX580-GTX1650 Super-RX5500XT-GTX1660 vs gibi modellerin fiyatlarına da bak hangisi cazipse onlardan birini al.
İstanbul'da oturuyorum hocam. Bu fiyata o kartlardan pek bulamadım. (Anadolu Yakası)

Görünüş itibariyle temiz hocam.
Görünüş yetmiyor işte. RX 580'in mining yapmamış olma ihtimali neredeyse yok. Zaten miningli kart alacağım kafasıyla alman lazım o kartı ama kartın da olması gereken performansı sağlıyor olması lazım. Sıcaklıklara, fan hızına, FPS'ine falan bakacaksın.

Piyasadaki 10 RX 580’in 9’u miningli, yapılan mininglerin çoğu doğru ortam ve soğutma ile de yapılmıyor maalesef. Bende ki GTX 1660 Ti 6 ay mining’de düzgün ortam ve soğutma ile kullanıldı, miningin kısacası adabıyla yapılması gerekiyor.

1060 6 GB, 1650S ya da 5500 XT gibi kartlar daha iyi olur.

Hocam bahsettiğiniz kartlar bütçemi biraz aşıyor açıkçası.

Son düzenleme:
Hocam adam bayıldı sanırım ayılırsa soracağım.

Hocam yeni bir tane buldum. Sapphire Nitro+ RX570 8GB. Test imkanı var,kutulu. Furmark %97 usage 65derece 75fps ortalama 1650 TL. Sizce bu nasıldır?

Fanlar mı %97 kullanılıyor hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…