Asus'un RX580 Dual modelinde bazı ürünlerinin kutusunda OC ibaresi varken bazılarında yok. İndirimdeyken OC versiyonu almak istiyordum ancak indirimi kaçırdım. OC yazmayanların özellikleri de aynı gibi duruyor, aralarında çok fark var mıdır acaba? Bildiğim kadarıyla OC modeli fabrika çıkışı OC'li oluyor. Asus'un sitesinde farklı bir ürün bulamadım RX580 için acaba aralarında çıkış farkı mı var ondan mı böyle. OC yazmayan versiyon eski parti gibi duruyor.
Ucuz olanı al. O.C yazan modellerin, yazmayan modellere göre bir miktar frekansı daha yüksek oluyor. Bunu da zaten sen kolaylıkla normal modelde de yapabilirsin. Öyle aman aman O.C yapılmış bir şekilde olmuyor.
Fps olarak (genelde) pek fark olmuyor. Ancak modeller arasında seçim yaparken göz önünde bulundurmanız gereken konu soğutma ve ses. Aynı kartın değişik markalar ve modellerindeki fiyat farkı da bu yüzden ortaya çıkıyor. Ses konusunu çok kafaya takmıyorsanız daha ekonomik olanı tercih edebilirsiniz.
Fps olarak (genelde) pek fark olmuyor. Ancak modeller arasında seçim yaparken göz önünde bulundurmanız gereken konu soğutma ve ses. Aynı kartın değişik markalar ve modellerindeki fiyat farkı da bu yüzden ortaya çıkıyor. Ses konusunu çok kafaya takmıyorsanız daha ekonomik olanı tercih edebilirsiniz.
Yok dostum değiştireli çok oldu kartı zaten ama oyunlarda VSYNC açarsan ısınma falan olmuyor. Zaten rekabetçi oynamıyorsan ve 60hz üstü monitörün varsa VSYNC açık gül gibi kullanırsın kartı.
Kardeşim konuyu hortlatacagim ama hala memnun musun ASUS RX580 Dual'dan, ben de freesynch ile genelde 75 Hz monitörde oynayacağım isi sorunu olur mu XFX fatboy almıştım iade ettim kargodan ısınma sorunu var diye.