Asus RX 580 Dual OC olmayan model alınır mı?

OpenShift

Kilopat
Daha fazla  
Asus'un RX580 Dual modelinde bazı ürünlerinin kutusunda OC ibaresi varken bazılarında yok. İndirimdeyken OC versiyonu almak istiyordum ancak indirimi kaçırdım. OC yazmayanların özellikleri de aynı gibi duruyor, aralarında çok fark var mıdır acaba? Bildiğim kadarıyla OC modeli fabrika çıkışı OC'li oluyor. Asus'un sitesinde farklı bir ürün bulamadım RX580 için acaba aralarında çıkış farkı mı var ondan mı böyle. OC yazmayan versiyon eski parti gibi duruyor.

Kart:

OC;

OC yazmayan bazı ürünler;

Aradaki fark birkaç FPS'ten fazla olmaz. OC modelinde frekanslar bir tık daha yüksek sadece.
Bunu manuel olarak düz modelde yapabilirsiniz.

GPU TWEAK ile yaparsın.

8GB versiyon:
1360 MHz (OC Mode)
1340 MHz (Gaming Mode)

O8GB versiyon:
1380 MHz (OC Mode)
1360 MHz (Gaming Mode)

dediğiniz gibi pek bir fark yokmuş.

Fps olarak (genelde) pek fark olmuyor. Ancak modeller arasında seçim yaparken göz önünde bulundurmanız gereken konu soğutma ve ses. Aynı kartın değişik markalar ve modellerindeki fiyat farkı da bu yüzden ortaya çıkıyor. Ses konusunu çok kafaya takmıyorsanız daha ekonomik olanı tercih edebilirsiniz.

Asus dual alıyorum bugün, strix falan baktım ama 1900 falan en az belki o olabilirdi bilmiyorum.

ne yaptın kardeş ısınma sorunun falan var mı ekran kartında
Yok dostum değiştireli çok oldu kartı zaten ama oyunlarda VSYNC açarsan ısınma falan olmuyor. Zaten rekabetçi oynamıyorsan ve 60hz üstü monitörün varsa VSYNC açık gül gibi kullanırsın kartı.

Kardeşim konuyu hortlatacagim ama hala memnun musun ASUS RX580 Dual'dan, ben de freesynch ile genelde 75 Hz monitörde oynayacağım isi sorunu olur mu XFX fatboy almıştım iade ettim kargodan ısınma sorunu var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…