ASUS RX 580 düşük GPU kullanımı

Çok mantıklı birşey. Bu yapılan şey kartın fanlarının ve Kendisinin ömrünü uzatır. Ne kadar az sıcaklık o kadar uzun ömür. Bunu yapmak için neye ihtiyacım var. İzleyeceğim bir video ya da indireceğim bir program varmı. Ya da müsaitseniz DC niz var ise bu konuyu konuşabilir miyiz

Çok basit bir işlem bende başta anlayamadım nasıl yapacağımı ama çok basit. Eliovp/amdmemorytweak Siteden AMD Memory Tweak i indir sonra attığım ayarları uygula, değiştireceklerini işaretliyorum.

Memory controlde sadece P2 MHz'yi 1750 den 1850 ye çıkart. Fan değerlerini ben bu şekilde ayarladım isteğine göre ayarlayabilirsin ama bu ayarlar uygun olacaktır diye inanıyorum. Deneyince sonuçları paylaşabilirsin.
Siteyi düzelttim şimdiki site düzgün eğer bir öncekinden indirdiysen şuan bundan indirip yap işlemleri.

Son düzenleme:

Ne kadar teşekkür etsem azdır kardeşim. Yardımın için çok teşekkrüler. Son olarak. Eğer bu ayarlar işe yaramadı diyelim. Beğenmedim. Nasıl defaulta getirecem.

Ne kadar teşekkür etsem azdır kardeşim. Yardımın için çok teşekkrüler. Son olarak. Eğer bu ayarlar işe yaramadı diyelim. Beğenmedim. Nasıl defaulta getirecem.
Programda sağ alttaki beş işaretin ortasında olana basmam yeterli olur. İlkinde tutturamaz bir sorun yaşarsan endişelenme mutlaka undervolt yapmaya çalış. 3 4 kere sorun çıksa bile pes etme, ilkinde bile sorun çıkmayacaktır muhtemelen. Undervoltun gerçekten çok faydası oluyor.
Bu değerler undervolt olmayınca nasıl oluyor göstermek adına ayarları bozup bir fotoğraf daha atıcam. Oyun anında değerleri varsayılana al dedim ekran pembe oldu tamamen şimdi reset attım undervoltsuz şekilde girip değerleri paylaşıcam.

Dosya Ekleri

• 15817986438976428203434396627165.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
hocam bütün ayarları yaptım böyle bir hata alıyorum. Tik işaretine basınca

Dosya Ekleri

• hata.png
    28,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…