Arkadaşlar Asus Strix RX 580 ekran kartımdan garip şekilde sesler geliyor. Asus'a bir kere yolladım geri yolladılar test edip. Bu sorun nedir? Bir daha yollayacağım.
Vızıltı gibi sesler mi geliyor? Videoda dip sesten dolayı çok duyamadım. Eğer vızıltıysa, coil whine yani bobinlerden ağır yük altında çıkan sestir, zararı yoktur.
bende asus rx 580 dual 4gb var ve kartımdan menunum ama nedense pc 29 derceyken oyuna girnce örnek pubg steam bir anda sistem 50 derece oluyor ve karttan vız cız diye ses geliyor bu sade pubg da değil fortnite da gta5 de raibow da hepsinden bilgis olan lütfen yardım etsin sayın technopat bu kartı daha yeni aldım ve bu olaylar beni açıkçası korkutuyor bu ses yardım ederseniz mutlu olurum
@EmirKerem iyi ama, 50 derece güzel sıcaklık. Ayrıca "cız" diye tabir ettiğiniz ses, büyük ihtimalle Coil Whine, yani bobin sesidir. Zaten bu sorun, kartların genelinde var, servise verebilirsiniz, yenisini verirler belki. Ama performansa, karta v.s kötü etkisi olmaz.
@EmirKerem iyi ama, 50 derece güzel sıcaklık. Ayrıca "cız" diye tabir ettiğiniz ses, büyük ihtimalle Coil Whine, yani bobin sesidir. Zaten bu sorun, kartların genelinde var, servise verebilirsiniz, yenisini verirler belki. Ama performansa, karta v.s kötü etkisi olmaz.
@EmirKerem düzelmez büyük ihtimalle. Tek çare kart değişimi olabilir, yeni kartta aynı sorunu verebilir. Eğer ses sizi rahatsız etmiyorsa, zararı olmaz.