WOZF1N Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 127 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2022 #1 Kasamdaki fanlar kırmızı yanıyor, ekran kartın üstündeki LED şerit de RGB yanıyor. Uyumsuz olunca içime kurt düştü, merak ettim değiştirebiliyor muyum diye. İnternette bulamadım. Son cevap olarak buraya geldim.
Kasamdaki fanlar kırmızı yanıyor, ekran kartın üstündeki LED şerit de RGB yanıyor. Uyumsuz olunca içime kurt düştü, merak ettim değiştirebiliyor muyum diye. İnternette bulamadım. Son cevap olarak buraya geldim.
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 725 Çözümler 6 12 Ekim 2022 #2 Modeli uygun ise Armoury Crate üzerinden değiştirebilirsiniz.
WOZF1N Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 127 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2022 #3 CasH20 dedi: Modeli uygun ise Armoury Crate üzerinden değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... uygun olup olmadığını nerden öğrenebilirim
CasH20 dedi: Modeli uygun ise Armoury Crate üzerinden değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... uygun olup olmadığını nerden öğrenebilirim
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 725 Çözümler 6 12 Ekim 2022 #4 WOZF1N dedi: Uygun olup olmadığını nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Programı indirerek. Eğer değiştirebilirseniz uygundur
WOZF1N dedi: Uygun olup olmadığını nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Programı indirerek. Eğer değiştirebilirseniz uygundur
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #5 Uygun değil bu arada. Uygun olunca kendi sitesinde yazıyor zaten. Değiştiremezsin yani.
WOZF1N Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 127 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2022 #6 DKB dedi: Uygun değil bu arada. Uygun olunca kendi sitesinde yazıyor zaten. Değiştiremezsin yani. Genişletmek için tıkla... deneyip gelmiştim başaramadım sizin cevabınızıda şimdi gördüm başka bi öneriniz varmıdır
DKB dedi: Uygun değil bu arada. Uygun olunca kendi sitesinde yazıyor zaten. Değiştiremezsin yani. Genişletmek için tıkla... deneyip gelmiştim başaramadım sizin cevabınızıda şimdi gördüm başka bi öneriniz varmıdır