ASUS RX 7800XT vs Gigabyte RX 7800XT sistem

Hasan_5516

Femtopat
Daha fazla  
ASUS RX 7800XT SİSTEM vs GIGABYTE RX 7800XT ASUS marka ekran kartlı olanın hem işlemcisi hem de soğutması fan daha iyi fakat yorumlarda yük altında/az yük altında coil whine olduğunu söylüyorlar. Gigabyte model ekran kartlı sistem ise normalde sistemin adı thunder 7700XT fakat ben ekran kartını yükselterek 7800XT yaptım ve kasayı da değiştirdim +1000TL olacak şekilde toplam 40bin TL etti. ASUS'lu sistem ise 39 bin TL ediyor. Fakat Gigabyte'lı sistemde RAM 1x16 GB ASUS'lu sistemde ise 2x8GB sizce hangisi alınmalı?

Hocam kesinlikle ASUS'lu sistemi alın.

Hocam bu sisteme de bakabilirsiniz:

İşlemci 7500F ancak fiyat açısından mantıklı olabilir. 7600 ile pek bir farkı yok zaten performans olarak.
Not: Bu sistemde ekstra soğutma görünmüyor ona dikkat etmemiştim.)
PC Hocası GG12 daha mantıklı olabilir. Arada fiyat farkı var attığım sisteme göre ama daha derli toplu sistem.

Hocam kesinlikle ASUS'lu sistemi alın.
Coil whine sesinden çok şikayetçi var kanıt olarak birsürü videoda var bobin sayısı az diye oluyormuş galiba

Asus model Rx 7800xt ekran kartına özgü birşey mi acaba bu ses yoksa o sisteme özgümü acaba . (Öneriniz için teşekkürler)

Asus model Rx 7800xt ekran kartına özgü birşey mi acaba bu ses yoksa o sisteme özgümü acaba . (Öneriniz için teşekkürler)

Son düzenleme:
Coil whine sesinden çok şikayetçi var kanıt olarak birsürü videoda var bobin sayısı az diye oluyormuş galiba

Hocam coil whine sesi genel olarak AMD kartların bir sorunu diye biliyorum, bendeki RX 6600 XT'de de var, ancak rahatsız edici bir ses değil kulaklığı takınca duyulmuyor.

Hocam coil whine sesi genel olarak AMD kartların bir sorunu diye biliyorum, bendeki RX 6600 XT'de de var, ancak rahatsız edici bir ses değil kulaklığı takınca duyulmuyor.
And yerine ekran kartı 4070-4070super olan bir sistem öneriniz varmıdır 40k yı geçmezse iyi olur teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı