ASUS RX 9070 XT TUF Gaming OC Edition 16 GB ekran kartı alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba;

Bu ekran kartını almak istiyorum. Ama şimdi mi almalıyım yoksa beklemeli miyim? Bir de RAM bana az geliyor yüksek RAM olarak yeni modeli çıkacak mı?

Sistemim;
AMD Ryzen 5 5600G.
ASUS ROG STRIX Gaming'e X570.
16 GB DDR4 3600 GHz CL 16 G.Skill
ASUS Thor 850W.
ASUS ROG STRIX Helios casa.
Samsung SSD 980 Pro 2 TB.

9070XT fiyatları düşüşe geçti Türkiye'deyiz ne olur bilemeyiz

Fiyatları hafif düştü ancak TUF modelini almayın. ASRock taichi veya Gigabyte Aorus modellerinden birisini alabilirsin.

Dikkat ettiysen sistemim full ASUS olarak kurdum. Ve TUF modeli dayanıklı ve güçlü olduğunu okudum. Neden?

9070XT fiyatları düşüşe geçti Türkiye'deyiz ne olur bilemeyiz

Haziran ayında az da olsa indirim olmuş. 35'e kadar gerilemiş. Yeniden olur mu?

Dikkat ettiysen sistemim full ASUS olarak kurdum. Ve TUF modeli dayanıklı ve güçlü olduğunu okudum. Neden?

Haziran ayında az da olsa indirim olmuş. 35'e kadar gerilemiş. Yeniden olur mu?

ASUS için +5k fazla vermeye gerek yok gibi.
Gigabyte, PowerColor gibi markalar 30-31k civarına satıyor

Tek bir marka üzerinden hoş görüntü ve ekosistem için zaten ASUS üzerinden set kurmuşsun al geç. Bende MSI MAG serisi dizmeye çalışıyorum.

ASUS için +5k fazla vermeye gerek yok gibi.
Gigabyte, PowerColor gibi markalar 30-31k civarına satıyor.

Soğutması ve bileşenleri daha kalite diye bir yazı okudum.

Tek bir marka üzerinden hoş görüntü ve ekosistem için zaten ASUS üzerinden set kurmuşsun al geç. Bende MSI MAG serisi dizmeye çalışıyorum.

Bende öyle düşünüyorum. Ama ileride indirime girerse biraz üzülürüm. Çünkü daha önce olmuş.

Bende öyle düşünüyorum. Ama ileride indirime girerse biraz üzülürüm. Çünkü daha önce olmuş.

Kimse garantisini veremez hocam ama diger marka 9070XT kartların fiyatı düşmüş ASUS marka kartında düşmesi gerekir. Karar sizin.

Beklemek mantıklı mı bilemem ama set için alıyorsan ASUS al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…