crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Merhaba; Bu ekran kartını almak istiyorum. Ama şimdi mi almalıyım yoksa beklemeli miyim? Bir de RAM bana az geliyor yüksek RAM olarak yeni modeli çıkacak mı? Sistemim; AMD Ryzen 5 5600G. ASUS ROG STRIX Gaming'e X570. 16 GB DDR4 3600 GHz CL 16 G.Skill ASUS Thor 850W. ASUS ROG STRIX Helios casa. Samsung SSD 980 Pro 2 TB.
Merhaba; Bu ekran kartını almak istiyorum. Ama şimdi mi almalıyım yoksa beklemeli miyim? Bir de RAM bana az geliyor yüksek RAM olarak yeni modeli çıkacak mı? Sistemim; AMD Ryzen 5 5600G. ASUS ROG STRIX Gaming'e X570. 16 GB DDR4 3600 GHz CL 16 G.Skill ASUS Thor 850W. ASUS ROG STRIX Helios casa. Samsung SSD 980 Pro 2 TB.
F ff.spexx Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #2 9070XT fiyatları düşüşe geçti Türkiye'deyiz ne olur bilemeyiz
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.292 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 Fiyatları hafif düştü ancak Tuf modelini almayın. Asrock Taichi veya Gigabyte Aorus modellerinden birisini alabilirsin.
Fiyatları hafif düştü ancak Tuf modelini almayın. Asrock Taichi veya Gigabyte Aorus modellerinden birisini alabilirsin.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #4 QTV dedi: Fiyatları hafif düştü ancak TUF modelini almayın. ASRock taichi veya Gigabyte Aorus modellerinden birisini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dikkat ettiysen sistemim full ASUS olarak kurdum. Ve TUF modeli dayanıklı ve güçlü olduğunu okudum. Neden? ff.spexx dedi: 9070XT fiyatları düşüşe geçti Türkiye'deyiz ne olur bilemeyiz Genişletmek için tıkla... Haziran ayında az da olsa indirim olmuş. 35'e kadar gerilemiş. Yeniden olur mu?
QTV dedi: Fiyatları hafif düştü ancak TUF modelini almayın. ASRock taichi veya Gigabyte Aorus modellerinden birisini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dikkat ettiysen sistemim full ASUS olarak kurdum. Ve TUF modeli dayanıklı ve güçlü olduğunu okudum. Neden? ff.spexx dedi: 9070XT fiyatları düşüşe geçti Türkiye'deyiz ne olur bilemeyiz Genişletmek için tıkla... Haziran ayında az da olsa indirim olmuş. 35'e kadar gerilemiş. Yeniden olur mu?
F ff.spexx Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 crazymurat34 dedi: Dikkat ettiysen sistemim full ASUS olarak kurdum. Ve TUF modeli dayanıklı ve güçlü olduğunu okudum. Neden? Haziran ayında az da olsa indirim olmuş. 35'e kadar gerilemiş. Yeniden olur mu? Genişletmek için tıkla... ASUS için +5k fazla vermeye gerek yok gibi. Gigabyte, PowerColor gibi markalar 30-31k civarına satıyor
crazymurat34 dedi: Dikkat ettiysen sistemim full ASUS olarak kurdum. Ve TUF modeli dayanıklı ve güçlü olduğunu okudum. Neden? Haziran ayında az da olsa indirim olmuş. 35'e kadar gerilemiş. Yeniden olur mu? Genişletmek için tıkla... ASUS için +5k fazla vermeye gerek yok gibi. Gigabyte, PowerColor gibi markalar 30-31k civarına satıyor
K.Gablanee41 Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 1.868 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #6 Tek bir marka üzerinden hoş görüntü ve ekosistem için zaten ASUS üzerinden set kurmuşsun al geç. Bende MSI MAG serisi dizmeye çalışıyorum.
Tek bir marka üzerinden hoş görüntü ve ekosistem için zaten ASUS üzerinden set kurmuşsun al geç. Bende MSI MAG serisi dizmeye çalışıyorum.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #7 ff.spexx dedi: ASUS için +5k fazla vermeye gerek yok gibi. Gigabyte, PowerColor gibi markalar 30-31k civarına satıyor. Genişletmek için tıkla... Soğutması ve bileşenleri daha kalite diye bir yazı okudum. K.Gablanee41 dedi: Tek bir marka üzerinden hoş görüntü ve ekosistem için zaten ASUS üzerinden set kurmuşsun al geç. Bende MSI MAG serisi dizmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Ama ileride indirime girerse biraz üzülürüm. Çünkü daha önce olmuş.
ff.spexx dedi: ASUS için +5k fazla vermeye gerek yok gibi. Gigabyte, PowerColor gibi markalar 30-31k civarına satıyor. Genişletmek için tıkla... Soğutması ve bileşenleri daha kalite diye bir yazı okudum. K.Gablanee41 dedi: Tek bir marka üzerinden hoş görüntü ve ekosistem için zaten ASUS üzerinden set kurmuşsun al geç. Bende MSI MAG serisi dizmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Ama ileride indirime girerse biraz üzülürüm. Çünkü daha önce olmuş.
F ff.spexx Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #8 crazymurat34 dedi: Soğutması ve bileşenleri daha kalite diye bir yazı okudum. Bende öyle düşünüyorum. Ama ileride indirime girerse biraz üzülürüm. Çünkü daha önce olmuş. Genişletmek için tıkla... Kimse garantisini veremez hocam ama diger marka 9070XT kartların fiyatı düşmüş ASUS marka kartında düşmesi gerekir. Karar sizin.
crazymurat34 dedi: Soğutması ve bileşenleri daha kalite diye bir yazı okudum. Bende öyle düşünüyorum. Ama ileride indirime girerse biraz üzülürüm. Çünkü daha önce olmuş. Genişletmek için tıkla... Kimse garantisini veremez hocam ama diger marka 9070XT kartların fiyatı düşmüş ASUS marka kartında düşmesi gerekir. Karar sizin.
K.Gablanee41 Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 1.868 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #9 crazymurat34 dedi: Soğutması ve bileşenleri daha kalite diye bir yazı okudum. Bende öyle düşünüyorum. Ama ileride indirime girerse biraz üzülürüm. Çünkü daha önce olmuş. Genişletmek için tıkla... Beklemek mantıklı mı bilemem ama set için alıyorsan ASUS al.
crazymurat34 dedi: Soğutması ve bileşenleri daha kalite diye bir yazı okudum. Bende öyle düşünüyorum. Ama ileride indirime girerse biraz üzülürüm. Çünkü daha önce olmuş. Genişletmek için tıkla... Beklemek mantıklı mı bilemem ama set için alıyorsan ASUS al.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #10 ff.spexx dedi: Kimse garantisini veremez hocam ama diger marka 9070XT kartların fiyatı düşmüş ASUS marka kartında düşmesi gerekir. Karar sizin. Genişletmek için tıkla... Ne zaman düşer? Bir vahiy bekliyorum. K.Gablanee41 dedi: Beklemek mantıklı mı bilemem ama set için alıyorsan ASUS al. Genişletmek için tıkla... Set için alıyorum. Ucuzlar mı önümüzdeki günlerde merak konusu.
ff.spexx dedi: Kimse garantisini veremez hocam ama diger marka 9070XT kartların fiyatı düşmüş ASUS marka kartında düşmesi gerekir. Karar sizin. Genişletmek için tıkla... Ne zaman düşer? Bir vahiy bekliyorum. K.Gablanee41 dedi: Beklemek mantıklı mı bilemem ama set için alıyorsan ASUS al. Genişletmek için tıkla... Set için alıyorum. Ucuzlar mı önümüzdeki günlerde merak konusu.