ASUS RX 9070 XT TUF Gaming OC Edition 16 GB ekran kartı alınır mı?

Hocam mantıken bu 1 hafta içinde düşmesi lazım diğer kartlar düşüşte çünkü.

Ama almak isterseniz alın sonra fiyat artarsa sövmeyin bana

Umarım düşer. En kötü 15'inde maaş yatıyor. O zamana kadar düşmesini bekleyebilirim.

Hocam mantıken bu 1 hafta içinde düşmesi lazım diğer kartlar düşüşte çünkü.

Ama almak isterseniz alın sonra fiyat artarsa sövmeyin bana

Umarım düşerde hayır duası alırsın.

Acaba indirim olur mu?

Amazon dışında alınabilecek bir site yok. Adamlara kolay para geliyor. 36.000TL parayı tek çekmemizi istiyorlar. Böyle devam ederlerse bir şey kazanamazlar.

Son düzenleme:

PcKolik sitesinde 36.200 fakat onda da peşin fiyatına taksit yok.

Gereksiz masraf yaparsınız sadece. Alacağınız performans birebir aynı olacak ucuz modellerle. Sadece 1-2 derece serin çalışır.

Taksit olmasın. Onlar kaybeder. Bence biz Amazon'dan almalıyız. O varken başka siteye ihtiyacımız yok. Orada ucuz güzel bir fiyat denk gelirse almak isterim.
9060xt tavsiye sistem alacaktım ekran kartının fiyatını 18.000 liradan 26.000 liraya çıkarmışlar.
9070xt ekran kartına zam gelmesi muhtemel @crazymurat34

Hocam konudan bağımsız ayni işlemci bende de var 9060xt 8gb aldim onunla bile darbogaz yaptigi yerler oluyot tam besleyemiyor.Asus oldugu için fazlsdan 5k verilmez bence.Onun yerinr o paraya işlemci yükseltin.Zaten sicaklik degerleri arasinda markalarin neredeyse fark yok

Bence TUF modeli yerine ASUS Prime model alınabilir TUF ile aralarında 1-2 derece falan oynuyor ve aradaki fiyat farkı kasadaki başka bir parçayı upgrade edebileceğin kadar fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…