Asus RX470 Sistem tavsiyesi

Kaizer839

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar vatandan oyun bilgisayarı toplamak istiyordum sizlerin de yardımıyla belli bir sistem toparlamıştım ancak bugün vatana gittiğimde bana önerilen parçaların bazıları stokta kalmamıştı. İzmir'de oturuyorum bildiğiniz elden satan başka firmalar var mı önerebileceğiniz? Netten almaya biraz soğuk bakıyorum daha önce neredeyse hiçbir şey almadım sayılır, vatandaki bana önerilen sistemi mi almalıyım yoksa teknobiyotikten ekran kartını alıp diğer kalan parçarları vatandan mı alayım hala kararsızım. Bu arada vatandaki malzemelerle oluşan sistem şu şekilde , sizce bu sistem işimi görür mü oyun için ? Lütfen ceza vermeyin artık sistemi bu hafta toplamam lazım.

Vatandaki malzemelerle oluşan sistem:

Asus b150m Pro Gaming
Asus Strıx Gaming RX470 4GB
i5 6500 Skylake
Kingston Hyperx Fury 16 GB
WB 1 TB 64MB 7200 RPM
Samsung 750 evo 120 GB
Zalman R1 600LE 600W

Teknobiyotikten oluşturulan sistem:

i5 6500 Skylake
MSI b150m bazooka
Kingston Hyperx Fury 16 GB
MSI RX470 Gaming X 8 GB veya MSI RX470 8 GB
WB 1 TB 64MB 7200 RPM
Samsung 750 evo 120 GB
Zalman R1 600LE 600W

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten iki sistemde aynı, sadece anakart değişik ve ekran kartı bellek ve markası. Öncelikle H110 ve B150 çipsetli anakartların gaming modelleri göz boyamaktan başka bir şey değil, onun yerine B150M Bazooka işini görür. Bunun dışında 470 8GB kullanacak kadar güçlü değil.

Peki 470 8GB için nasıl bir anakart önerirsin, B150M Bazooka yeterli olmaz mı ?

Teşekkürler, teknobiyotikten sistem toplamayı önerir misiniz bu arada, oradan toplayıp da sorunla karşılaşana denk geldiniz mi yeni olduğum için epey bilgisizim bu konularda.

Teşekkürler, teknobiyotikten sistem toplamayı önerir misiniz bu arada, oradan toplayıp da sorunla karşılaşana denk geldiniz mi yeni olduğum için epey bilgisizim bu konularda.
Evet geçenlerde sorunla karşılaşan biri vardı forumda. Aynı şekilde diğer sitelerle de sorunlar yaşayanlar oldu sinerji gibi. Ama genelde güvenilirdir. Fazla sorun ile karşılaşan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…