ASUS RX570 ROG STRIX ve 1050Ti

OVER-53

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim marka model erkan kartını 20 gün önce sıfır VATAN'dan almıştım. Isınma sorunundan dolayı servise gönderdim ve iadesi konusunda sonuçlandı. Yani ilk günden arızalıymış. Şimdi tekrar aynısını almaktan çekinmekteyim. Hevesim zaten kursağımda kaldı oyun oynamadım severek. Sizce şimdi ne yapmalıyım? Değişim mi farklı bir kart mı? Düşüncelerinizi paylaşırsanız bu kardeşinizi mutlu ederseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence üzerine biraz ekleyip rx590 al ilerde hackintosh kurmak istersen de zorluk çekmezsin. Şu aralar indirimde olan bir kart. Eğer bütçe sıkıntın var ise 1650ti alabilirsin. 1050ti patates hiç memnun değilim önermem.

RX 570, GTX 1050Ti'dan daha iyi bir ekran kartı. Biraz daha ekleyip RX 580'i 1.200 TL civarı bir bütçeyle alabilirsiniz. AMD ekran kartlarıyla ucuza Freesync desteğine sahip monitörlere sahip olabilirsiniz.

RX 570, GTX 1050Ti'dan daha iyi bir ekran kartı. Biraz daha ekleyip RX 580'i 1.200 TL civarı bir bütçeyle alabilirsiniz. AMD ekran kartlarıyla ucuza Freesync desteğine sahip monitörlere sahip olabilirsiniz.
VATAN büyük bir ihtimal bana iade çeki verir.Bu yüzden yine VATAN üzerinden kart tavsiyesinde bulunursan sevinirim bütçemi maksimum 1300 TL
ASUS 21,5" VP228QG Full HD 1ms 75Hz FreeSync DP+HDMI+VGA+MM+VESA Gaming Monitör
Bu monitörü kullanıyorum.Tek sorun her yerde RX serisi sorunlu diye forumlar mevcut doğal olarak tekrar RX'e yönelmekten çekiniyorum.
Şunu da yapabiliriz ASUS yerine SAPPHİRE PULSE bu iki üründen hangisini tercih edersiniz.ASUS da cw sorunu var yenisinde de olmayacağının garantisi yok gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…