Asus s550cm Windows 8 SL versiyonu ve gömülü anahtar

cerci35

Hectopat
Daha fazla  
Asus s550cm ultrabook win 8 ile beraber aldım. 1 bucuk sene oldu formatlamam gerekti ancak recovery kısmı hasar görmüş ve yenileyemedim. Veya sıfırlayamadım. Servisinden isterseniz sizde formatlayabilirsiniz dediler ancak C'yi sildikten sonra format aşamasında bunu gpt sürücüsü olduğu için yapamayacağım uyarısı geldi.

Şu an c: de hiç bi şey yok elimde win 8.1 pro var yükleyemiyorum bunlarda Bios'a gömülü anahtar olayı da varmış bunu da yeni öğrendim win 8 single language sürümü yükleyebili rmiyim? Çünkü aldığımda win 8 SL vardı fikrinizi alabilir miyim yoksa istemesem de Asus servise mi gidecek bilgisayar?

Son düzenleyen: Moderatör:
GPT hatasını kurulum medyasını UEFI olarak başlatmadığınız için alıyorsunuz. SL ürün anahtarı da, Pro sürüme uymayacağı için doğal olarak format atamıyorsunuz.

Bu imajı indirin, ardından USB belleğinize yazdırın ve UEFI modunda format atın:

Windows 8.1.1 Core Single Language x64 İndirme Bağlantısı | Technopat Sosyal

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı