Bilgisayarı İntel'e geçirmek için gerekli parçalarını satıyorum. Ankara'da elden satış ilk tercihimdir. Ayrıntılı fotoğraf isterseniz irtibata geçiniz ya da buradan bildiriniz.
Doların artması üzerine fiyatı iyice şişirenler var. Sabertooth Z77 250 TL'ye satıldı sosyal içerisinde. 1.5 yıllık Sabertooth 990FX R2.0 kendi anakartımı da 300 TL'den satmıştım. Ne kadar Sabertooth serisini sevsemde 430 TL ye alıp bu fiyata satmak doğru değil ve üstüne Sabertooth 990FX R2.0 serisinin bir daha stoklara düşeceğini zannetmiyorum.
Ankara'da kredi kartı ile alabilme olasılığım varmı? Ürünleri ne kadardır kullanıyorsunuz?Anakart ve soğutucunun birlikte alımda fiyatta bi indirim yapabilirmisiniz?
Kredi kartı ile satış yapılabilir, pazarlık payını da gözden geçirebilirim. Ürünlerimin arkasındayım gayet temiz kullanıldı hiç şüpheniz olmasın, elden satış yapılacaksa esnaf sayılırım herhangi bir sorununda satış yapılan yere gelebilirsin öyle bir güvencede sunuyorum. İrtibat için; 0553-230-75-67 whatsapp üzerinden mesaj atabilirsiniz.