EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 12 Ağustos 2024 #1 ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye Stoku sadece İtopya'da olan ve yeni gelen beyaz versiyonu bu. Başlıkta "Türkçe" yazıyor ve bu da otomatik olarak acaba abs mi diye düşündürüyor. İtopya'ya sordum şimdilik cevap yok. Bilen var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye Stoku sadece İtopya'da olan ve yeni gelen beyaz versiyonu bu. Başlıkta "Türkçe" yazıyor ve bu da otomatik olarak acaba abs mi diye düşündürüyor. İtopya'ya sordum şimdilik cevap yok. Bilen var mıdır?
ErenKızıltaş Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 115 Yer Parthenon Tapınağı 12 Ağustos 2024 #2 Türkiye modelleri genel olarak ABS diye biliyorum ancak bu yeni beyaz model hakkında bir değişiklik olduysa bilgim yok.
Türkiye modelleri genel olarak ABS diye biliyorum ancak bu yeni beyaz model hakkında bir değişiklik olduysa bilgim yok.