mertcanxx123 Femtopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Benim PC ASUS Seashell Series notebook. Bilgisayarımın BIOS şifresi mevcut. Bunu kırabilmem için Alt R yapın diyor. Ben alt r yapınca olmuyor. BIOS pilini söktüm, taktım. Fayda etmedi. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Benim PC ASUS Seashell Series notebook. Bilgisayarımın BIOS şifresi mevcut. Bunu kırabilmem için Alt R yapın diyor. Ben alt r yapınca olmuyor. BIOS pilini söktüm, taktım. Fayda etmedi. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
A Abuzetin Picopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 391 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Kocaeli 20 Nisan 2021 #2 Kesin ve net çözüm servise yola.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 20 Nisan 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et