yigityegin Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Valorant için BIOS ayarlarından "Secure Boot"u etkinleştirmem gerekiyordu. BIOS'a girdim, Boot bölümünden Secure Boot menüsüne girdim. Fakat "enable/disable" tuşu yoktu. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Merhaba, Valorant için BIOS ayarlarından "Secure Boot"u etkinleştirmem gerekiyordu. BIOS'a girdim, Boot bölümünden Secure Boot menüsüne girdim. Fakat "enable/disable" tuşu yoktu. Ne yapmalıyım?
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 769 Çözümler 6 16 Ağustos 2023 #2 yigityegin dedi: Merhaba, Valorant için BIOS ayarlarından "Secure Boot"u etkinleştirmem gerekiyordu. BIOS'a girdim, boot bölümünden Secure Boot menüsüne girdim. Fakat "enable/disable" tuşu yoktu. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Boot modu nedir?
yigityegin dedi: Merhaba, Valorant için BIOS ayarlarından "Secure Boot"u etkinleştirmem gerekiyordu. BIOS'a girdim, boot bölümünden Secure Boot menüsüne girdim. Fakat "enable/disable" tuşu yoktu. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Boot modu nedir?
Cor3d Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 547 Çözümler 8 16 Ağustos 2023 #3 Advanced menüsüne girin önce sonra Boot menüsüne oradan CSM - Launch CSM enabled yapın.
yigityegin Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #4 Ucrold dedi: Boot modu nedir? Genişletmek için tıkla... Ben de pek bilmiyorum maalesef Cor3d dedi: Advanced menüsüne girin önce sonra Boot menüsüne oradan CSM - Launch CSM enabled yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Ucrold dedi: Boot modu nedir? Genişletmek için tıkla... Ben de pek bilmiyorum maalesef Cor3d dedi: Advanced menüsüne girin önce sonra Boot menüsüne oradan CSM - Launch CSM enabled yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler