ASUS servisi nasıldır?

cinar489

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim ASUS TUF Gaming F15 bilgisayarım var ben genelde bilgisayarımı seven biriyim 1 çizik bile yok, bir toz bile yok üstünde temiz bakarım her neyse internette ASUS'un servisi kötü diyorlar. Doğru mu? Ya da nerede yaptırabilirim?

Sorunu mu var bilgisayarın? Mahalle bilgisayarcısında yaptırmayacağına göre mecbur ASUS servisine yollayacaksın.

Yokta yeri az RAM de az onu yükseltmek için bir de tozu ve termal macunu yenilesin.

YouTube'da birisi ASUS'a laptop da bir parça bozuk olduğu için yollamış adamlar ekranı da kırıp göndermişler. İnternette de çok şikayeti var. Ayrıca bence bilgisayar arızalanmadığı sürece servise yollamayın.

Eğer bakım ve yükseltme içinse kendin yapabilirsin. Çok zor değil, dikkatli yaparsan sıkıntı çıkmaz. Servisin bir şeyleri bozması senin bozmandan daha yüksek bir ihtimal.

Biliyorum içini açmayı anlıyorumda ama tırtıklı yerlerini nasıl açacağım aleti yok.

YouTube'da birisi ASUS'a laptop da bir parça bozuk olduğu için yollamış adamlar ekranı da kırıp göndermişler. İnternette de çok şikayeti var. Ayrıca bence bilgisayar arızalanmadığı sürece servise yollamayın.

Kime verebilir bilgisayarıma fazla değer veriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı