Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2018 #1 Ekran kartını servise göndersem termal macun değişimini yaparlar mı? Yapıyorlarsa ücret karşılığında mı yoksa ücretsiz mi yapıyorlar?
Ekran kartını servise göndersem termal macun değişimini yaparlar mı? Yapıyorlarsa ücret karşılığında mı yoksa ücretsiz mi yapıyorlar?
onur eymen Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 843 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #2 Garantisi devam ediyor mu?
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2018 #3 onur eymen dedi: Garantisi devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
J jeepr0 Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 522 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #4 Termal macunu değişimi yaparlar ama sadece sorunu buysa bu konuda bence yardımcı olmayabilirler.
onur eymen Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 843 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #5 O zaman ücretsiz bir şekilde yapılması gerekir.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2018 #7 Sorun yok sadece termal macun değişikliği istenebilir mi? Benim merak ettiğim konu budur. Veya kendilerinden genel bir bakım yapmasını isteyebilir miyim? Kendim yapabilirim bu işlemleri fakat ekran kartını açamayacağımdan yapamıyorum.
Sorun yok sadece termal macun değişikliği istenebilir mi? Benim merak ettiğim konu budur. Veya kendilerinden genel bir bakım yapmasını isteyebilir miyim? Kendim yapabilirim bu işlemleri fakat ekran kartını açamayacağımdan yapamıyorum.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 13 Haziran 2018 #8 Benimde yapmam lazım. Garantisi hala devam ediyor. Acaba servis den kaç günde gelir?
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2018 #9 LeViAcKeRMaN dedi: Benimde yapmam lazım. Garantisi hala devam ediyor. Acaba servis den kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben beklemeye alışığım. Çünkü bir ekran kartımı 5-6 kere servise göndermiştim.
LeViAcKeRMaN dedi: Benimde yapmam lazım. Garantisi hala devam ediyor. Acaba servis den kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben beklemeye alışığım. Çünkü bir ekran kartımı 5-6 kere servise göndermiştim.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 13 Haziran 2018 #10 Beratttss dedi: Açıkçası ben beklemeye alışığım. Çünkü bir ekran kartımı 5-6 kere servise göndermiştim. Genişletmek için tıkla... Servise nasıl yolluyorsun? Benim kartımda Asus. Hiç servise bir şey yollamadım şükür.
Beratttss dedi: Açıkçası ben beklemeye alışığım. Çünkü bir ekran kartımı 5-6 kere servise göndermiştim. Genişletmek için tıkla... Servise nasıl yolluyorsun? Benim kartımda Asus. Hiç servise bir şey yollamadım şükür.