ASUS servisinin rezilliği!

Merhabalar 1.5 hafta önce Vatan adlı firmaya kartımı teslim ettim yük altında ses çıkarıyordu sanırım Coil Whine denilen olay. Vatan'daki müşteri temsilcisine Coil Whine sorununu ısrar ede ede söylediğim halde bana orta fanında sorun olabilir dedi kendisi ama servise gönderirken temsilci sorunun tam olarak yazdı fakat ASUS servisi beni 20 gün bekleterek hiçbir şey yapmadan kartımı geri gönderdiler. Servis kağıdında ise fanlar temizledi, termal macun bakımı yapıldı. Kontrol ettiğimde ne fanlar temizlenmiş, ne de termal macun bakımı olmuş. Ben şimdi bu yaptıkları davranışlarından dolayı nereye şikayet edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar 1.5 hafta önce Vatan adlı firmaya kartımı teslim ettim yük altında ses çıkarıyordu sanırım Coil Whine denilen olay. Vatan'daki müşteri temsilcisine Coil Whine sorununu ısrar ede ede söylediğim halde bana orta fanında sorun olabilir dedi kendisi ama servise gönderirken temsilci sorunun tam olarak yazdı fakat ASUS servisi beni 20 gün bekleterek hiçbir şey yapmadan kartımı geri gönderdiler. Servis kağıdında ise fanlar temizledi, termal macun bakımı yapıldı. Kontrol ettiğimde ne fanlar temizlenmiş, ne de termal macun bakımı olmuş. Ben şimdi bu yaptıkları davranışlarından dolayı nereye şikayet edeyim?
ASUS=Lenovo.

Eskiden firmalar gerek satış gerek donanım firmaları daha kaliteli hizmetler verirlerdi.
Şimdi ise tüketim hızlı olduğu için zaten parayı kazanıyorlar. Umurlarında olmuyoruz.
Aynı sorunları bende yaşadım ama MSI firmasıyla. Tüketici hakem heyetine başvur. 20 gün bekledim üründe arıza var iadesini talep et. Bulunduğun yerdeki kaymakamlığa git hakem heyetine ürünü de götür. Faturasını da servis kağıdınıda. Anlat durumu zaten sen kazanırsın mahkemeyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı