Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 8 Nisan 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, abim bilgisayardan anlamaz. Gece bilgisayarımı kurcalamış. Bütün ses aygıtları silinmiş bir şekilde geri getirdim, ASUS Realtek HD Manager vardı. Nasıl geri yükleyebiliyorum?
Merhaba arkadaşlar, abim bilgisayardan anlamaz. Gece bilgisayarımı kurcalamış. Bütün ses aygıtları silinmiş bir şekilde geri getirdim, ASUS Realtek HD Manager vardı. Nasıl geri yükleyebiliyorum?
R rebaHmınanoD Kilopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 99 8 Nisan 2020 #2 Realtek HD Audio yükle ses gelir en azından.
Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 8 Nisan 2020 #3 rebaHmınanoD dedi: Realtek HD Audio yükle ses gelir en azından. Genişletmek için tıkla... İstediğim versiyon değil dostum , Hoporlor 3 olarak gözüküyor benimki Hoporlor 2 Asus PRIME B450M-K DDR4 S+V+GL AM4 ana kart Sorun çözüldü Son düzenleme: 8 Nisan 2020
rebaHmınanoD dedi: Realtek HD Audio yükle ses gelir en azından. Genişletmek için tıkla... İstediğim versiyon değil dostum , Hoporlor 3 olarak gözüküyor benimki Hoporlor 2 Asus PRIME B450M-K DDR4 S+V+GL AM4 ana kart Sorun çözüldü