oxnuxrd

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün 22.05.23 itibarıyla ASUS ROG Zephyrus G15 2022 model notebookumu teslim ettim. Sosyalde çoğu kişinin tecrübesi kötü geçtiğini gördüm. Ben de kendi tecrübemi detaylarıyla burada paylaşacağım. Süreç bittiğinde konuyu güncelleyeceğim. Şüphesi olanlar konuyu takip edebilir.
Zephyrus
ZephyrusZephyrusZephyrusZephyrus

Bu linkler ne

Çok garip. Bildirim mailinde bunları görüp tıkladığımda ve Opera üzerinden görüntülediğimde bu linkler gözükmüyor. Chrome üzerinden ise benim de ilk defa gördüğüm linkler var. Açıkçası bir fikrim yok.

Tekrardan merhaba herkese, cihazımı dün perşembe günü 25.05.23 tarihinde elden teslim aldım. Anakart değişimi yapılmış. Geldiğinde temiz kurulumla Windows 11 yükledim. Başta sıcaklık değerlerinde anomali vardı. Arka kapağın vidalarının tam oturmadığı tespit edip vidayla düzelttim. Şu anda her şey güzel gözüküyor. Beklediğimden hızlı olduğu ve bir problem çıkmadığı için genel olarak memnun kaldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…