ASUS STRIX 1080 Ti güç kaynağı mı yetmiyor?

600W yeter, kart da hala iyi kart 3060 dengi ama sorunu olabilir veya senin PC'n ile ilgili de olabilir. %50-50. Başka sistemde kontrol edebilirsin.

PSU yeterli de ekran kartı sıkıntılı biraz.

Aynı şehirdeyim aldığım arkadaşla konuştum, sen sıkıntı yaşadıysan sorun yok geri alırım dedi.
Dürüst birine denk gelmenin sevincini yaşıyorum şuan.
Kartına güveniyorsa geri alabilir, bende Asus Strix GTX 980 sattım alan arkadaş sorun yaşadı getir geri alırım dedim PSU'su çöpmüş hatta onunda PSU Zalman dı bozukmuş değiştirdi 8 ay oldu hala kullanıyor. Sizden rica etsem Furmark testi sırasında GPU-Z' ide açarak üzerinden bi 10 dk çalıştırıp bize Sensör sonuçlarını SS alarak paylaşabilir misiniz ?

Furmark testi kartın sağlığını anlamak için tam yeterli değil. Furmark testini geçip oyunlarda patlayan çok fazla arızalı kart var.
Ben pek denk gelmedim olmaz değil her şey olabilir ama dediğiniz çok cüzi bir ihtimal ,bu tür programlar kartın sınırlarını zorlayan programlardır ama garanti olsun diyorsa Time Spy ile deneyebilir

Son düzenleme:
980ti vardı daha önce benim bildiğim daha fazla güç tüketen bi kart sorun olsa 980ti olurdu diye düşünüyorum.

980ti vardı daha önce benim bildiğim daha fazla güç tüketen bi kart sorun olsa 980ti olurdu diye düşünüyorum.
Ben sattığıma pişman oldum gayet işlerimi gören bir karttı tek sıkıntısı VRAM GTX 980 8 GB olmalıydı ti modeli 10 gb falan taş gibi kartlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…