Plugged10 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar varsa söyler misiniz memnun musunuz? Yarın alıcamda . Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2016
Çaki55 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #2 Plugged10 dedi: Arkadaşlar varsa söyler misiniz memnun musunuz? Yarın alıcamda . Genişletmek için tıkla... Aldınızmı hocam ?
Plugged10 dedi: Arkadaşlar varsa söyler misiniz memnun musunuz? Yarın alıcamda . Genişletmek için tıkla... Aldınızmı hocam ?
Plugged10 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #3 Çaki55 dedi: Aldınızmı hocam ? Genişletmek için tıkla... Yarın kesin alacağım. Yani pazartesi günü. Araştırmalar sonucunda kararımı strix 2.0 yönünde kullandım.
Çaki55 dedi: Aldınızmı hocam ? Genişletmek için tıkla... Yarın kesin alacağım. Yani pazartesi günü. Araştırmalar sonucunda kararımı strix 2.0 yönünde kullandım.
Çaki55 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #4 Plugged10 dedi: Yarın kesin alacağım. Yani pazartesi günü. Araştırmalar sonucunda kararımı strix 2.0 yönünde kullandım. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda kullanıyorum rahatlık ve ses olarak çok iyi bir performansı var son seste dünya ile bağlantınız kopuyor
Plugged10 dedi: Yarın kesin alacağım. Yani pazartesi günü. Araştırmalar sonucunda kararımı strix 2.0 yönünde kullandım. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda kullanıyorum rahatlık ve ses olarak çok iyi bir performansı var son seste dünya ile bağlantınız kopuyor
Plugged10 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2016 #5 Çaki55 dedi: Ben şu anda kullanıyorum rahatlık ve ses olarak çok iyi bir performansı var son seste dünya ile bağlantınız kopuyor Genişletmek için tıkla... Mikrofonu nasıl? Youtube oyun videoları için kullanabilir miyim? Kanal açmayı düşünüyorum da.
Çaki55 dedi: Ben şu anda kullanıyorum rahatlık ve ses olarak çok iyi bir performansı var son seste dünya ile bağlantınız kopuyor Genişletmek için tıkla... Mikrofonu nasıl? Youtube oyun videoları için kullanabilir miyim? Kanal açmayı düşünüyorum da.
Berke Civan Kilopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis, Girişimci 26 Ocak 2016 #6 Ben kulakligi aldim ancak mikrofonu calistiramadim. Eski bir masaustu pc kullaniyorum ve mikrofon girisine taktim ayarlamalarini da yaptim ama sesim gitmiyor. Bana yardimci olur musunuz?
Ben kulakligi aldim ancak mikrofonu calistiramadim. Eski bir masaustu pc kullaniyorum ve mikrofon girisine taktim ayarlamalarini da yaptim ama sesim gitmiyor. Bana yardimci olur musunuz?